Eureko Sigorta, sigorta dünyasında yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi ve iş fikirlerinin desteklenmesi amacıyla önemli bir etkinliğe imza atıyor. Girişim Fabrikası ve Core Strateji işbirliğiyle gerçekleşecek etkinlikte, sigorta sektörüne ürün/hizmet geliştiren girişimcilerle bir araya gelinecek. 
 
“Eureko Sigorta Girişimci Buluşması”na katılmak isteyen yenilikçi fikir veya iş modeli sahiplerinin 14 Nisan 2016 tarihine kadar https://www.f6s.com/eureko/apply?utm_source=Giri%C5%9Fim+Fabrikasi+e-B%C3%BClteni&utm_campaign=bf4c3f1ac3-Duyuru+-+EUREKO&utm_medium=email&utm_term=0_06bddd1cfc-bf4c3f1ac3-76924981 adresindeki kayıt formunu doldurmaları gerekiyor.

Eureko Sigorta’nın sektöründe faaliyet gösteren teknoloji girişimlerini destekleyerek stratejik işbirlikleri yapmayı amaçladığı buluşma Girişim Fabrikası ve Core Strateji işbirliğiyle gerçekleşiyor. Etkinliğe kaydolan girişimler etkinlik öncesinde Eureko Sigorta ekibi tarafından bir ön değerlendirmeden geçirilecek, seçilen girişimler etkinlikte üst düzey yöneticilere proje sunumlarını yaparak iş fikirleriyle ilgili bire bir mentorluk alma imkanına sahip olacaklar.

Girişimcilik dünyasıyla yakın çalışarak girişimleri desteklemeyi amaçlayan Eureko Sigorta, seçilen girişimlere aşağıdaki destekleri sunarak iş fikirlerinin hayata geçmesine veya büyümesine yardımcı olacak;

C-Level mentorluk
Eureko Sigorta üst seviye yöneticilerinden mentorluk (rehberlik) alma imkanı

İş Birliği
Geliştirilen ürün / hizmetin Eureko Sigorta müşterilerine sunulması veya Eureko Sigorta’nın girişime müşteri olması gibi  karşılıklı değer sunan her türlü işbirliği
 
Çalışma Alanı

Ofis Alanı Sağlanması
 
Teknoloji Desteği 

Girişime Eureko Sigorta’dan  teknoloji desteği

Bunların dışında ekibin spesifik taleplerini başvuruda ilgili alanda belirtmesi durumunda bu talepler de ayrıca değerlendirilecektir. “Eureko Sigorta Girişimci Buluşması”na her seviyede girişim kayıt olabileceği gibi kaydolan girişimlerin sigorta alanında faaliyet göstermesi şartı aranıyor.

Tarih   : 19 Nisan 2016, Salı
Saat    : 09:00 – 12:30
Yer      : Eureko Sigorta Genel Müdürlüğü 
(Altunizade Mahallesi Ord. Prof. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:20 Üsküdar / İstanbul)
 
Program Akışı:
09:15 – 09:30  Açılış Konuşması – İhsan Elgin
09:30 – 12:30  Proje Sunumları