Fenerbahçe Kulübü ile Yandex arasında forma göğüs sponsorluğu konusunda anlaşma imzalandı. Törende bulunan başkan Aziz Yıldırım çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Ibrahimovic, Robben, Messi ve Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelmesi bu projeyle hayal değil" dedi. İşte o açıklamalar:
"Bizim gücümüz taraftar. Tüm transferleri taraftarlarımızın katkılarıyla yaptık. Ne Aziz Yıldırım ne de Fenerbahçeli zenginler transferlerde katkı yapmadı. Yandex'le yaptığımız anlaşma 3 yıl devam edecek. Fenerbahçe yılda 100 milyon Dolar'lara gidecek kazanç sağlayabilecek. Ibrahimovic, Robben, Messi ve Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelmesi bu projeyle hayal değil. Ben de bilgisayar bilmiyordum. Şimdi öğrendim. Artık sadece arama motoru olarak Yandex kullanacağım. Tüm Fenerbahçe taraftarlarını Yandex kullanmaya davet ediyorum."

"HER TARAFTARDAN 36 DOLAR"
Yandex'in CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ ise anlaşma ile ilgili şunlar söyledi:
"Yandex'ten bir yıl için günde 25-30 arama yapıldığı takdirde Yandex, F. Bahçe'ye bir kişi için 36 Dolar ödeme yapacak. Aziz Yıldırım'ın hedefi bu sene UEFA, gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Bu hedefler bizi heyecanlandırdı."