Ülkemizdeki futbol kulüplerinin transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Her gün birbiri ardına gelen transfer haberleri, taraftarlar arasında büyük heyecan yaratıyor.
 

Bu yıl transfer sezonunun en hızlı ismi Fenerbahçe oldu. Geçtiğimiz gün ünlü futbolcu Nani'yi renklerine bağlayan Fenerbahçe, şimdi ise dünyaca ünlü futbolcu Robin Van Persie'yi transfer etmek için çalışmalar yürütüyor.
Bunun farkında olan Fenerli taraftarlar ise sosyal ağlardan Robin van Persie'ye "gel" çağrısında bulunuyorlar. Özellikle son birkaç gündür Robin van Persie'nin resmi Twitter hesabı adeta mention yağmuruna tutuldu.
 
Buraya kadar her şey normal. Ancak işin ilginç yanı ise Twitter'da RVP isimli bir başka hesap daha bulunuyor. Bu hesap ise, hintli Ravi Visvesvara Prasad'a ait. Fenerli taraftarlar ise görünüşe göre Robin van Persie'nin resmi Twitter hesabı ile bu adamın hesabını birbirine karıştırmış ve bu adamı da mention yağmuruna tutmuş.
Bu durumda bir hayli şikayet eden Prasad, çareyi Fenerbahçe'nin Twitter'daki resmi Twitter hesabından yardım istemekte bulmuş. Şu an ise Hintli adamın bu durumu bir eğlence haline getirdiğini görüyoruz. Prasad, Fenerli kullanıcıların kendisini mention ettiği birçok tweet'i retweet'lemiş. Bakalım bu konuda ne gibi gelişmeler yaşanacak?