Birçok firmanın iş süreçleri ve devlet ile olan ilişkilerini dijital ortama taşımalarını sağlayan FIT Solutions, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen SAP Forum 2014’e Gold Sponsor oldu. “Basit Düşün, Fark Yarat!” sloganıyla düzenlenen forum sektör liderlerini bir araya getirdi. e-Dönüşüm’ün Türkiye’deki lider ismi FIT Solutions CTO’su Koray Gültekin Bahar’ın da katıldığı “Geleceğe-Dönüşüm” panelinde Türkiye’de e-Dönüşüm uygulamalarının gelişimi ve gelecekteki yeni projeler anlatıldı.
 
1 Ocak 2015 tarihine kadar e-Defter’i kullanmakla yükümlü firmaların dönüşüm süreçlerini tamamlamaları gerektiğini hatırlatan Bahar, “e-Defter Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanmış, SAP standartlarında geliştirilmiş güvenilir, kolay ve sorunsuz bir hizmettir. Yüzlerce proje sayesinde kazandığımız deneyim ile tüm sektörden birçok müşteriyi dijital ortama, yani geleceğe taşıyoruz. Firmalarda, özellikle küresel verileri güvenli ellere bırakıp, kendi işine odaklanma alışkanlığı gelişiyor; e-Uygulama kullanımı ivme kazanıyor. Bu yüzden de e-Dönüşüm®, Geleceğe Dönüşüm’dür diyoruz.” diye konuştu.
 
e-Fatura sürecinden sonra, e-Defter sürecinde de sona gelindiğini vurgulayan Bahar, sözlerini şöyle sürdürdü: “e-Defter, e-İrsaliye, e-Fatura ve e-Arşiv gibi uygulamaları kapsayan e-Dönüşüm®, kağıt halinde basılması ve saklanması hem zahmetli hem de maliyetli birçok belgeyi elektronik ortama taşıyarak ülke ekonomisine yılda 500 milyon TL’ye yakın tasarruf sağlayacak. Ayrıca, şirketler de kağıt tasarrufu yaparak, iş süreçlerini doğaya dost biçimde dönüştürebilecek.”