Son günlerde ortaya çıkan Flappy Bird isimli oyun da bu oyunların arasına girmeye en yakın oyundu ki geliştiricisi sürpriz bir şekilde oyunu Google Play ve App Store'dan çekme kararı aldı. Ancak yine de daha önceden oyunu indirenler oyunu hala oynayabiliyorlar.

Şu an bile birçok kişi sosyal platformlardan Flappy Bird'de yaptıkları yüksek puanları birbirleriyle paylaşıyorlar. Bugün ise PC platformu için geliştirilmiş olan bir Flappy Bird versiyonu ortaya çıktı. 'Flappy Bird Typing Tutor' ismindeki bu oyunda yine amaç aynı mobil platformlardaki Flappy Bird gibi kuşun kanatlarını hareket ettirerek boruların arasından en uzağa gitmek.

Ancak ufak bir fark var. Burada kuşun kanatlarını hareket ettirmek için fareye ya da tek bir tuşa basmıyoruz. Bu oyunda yukarıda yazan kelimelerdeki harflere sırasıyla basarak kuşu ilerletebiliyoruz. Bu da oyunu daha zor bir hale getiriyor. Oyunu denemek isteyenler buraya tıklayarak oyunu bilgisayarlarından oynayabilirler. İşte bu oyundan bir video. Bakalım siz bu videodaki kişi kadar başarılı olabilecek misiniz?

video##577##player

Kaynak - Teknokulis