Mobil oyun dünyasında kısa sürede popüler olan Flappy Bird'ün yeni versiyonu geliyor. Oyunun yapımcısı Dong Nguyen, dün sürpriz bir açıklama yaparak Flappy Bird'ün multi player versiyonunun geleceğini duyurmuştu.
Bu açıklamadan sonra dün gece App Store'da yayınlanan Flappy Bird: New Season büyük şaşkınlık yarattı. Şaşkınlık nedeni Flappy Bird: New Season'ın yapımcısı Dong Nguyen olarak görünüyordu. Geliştirici Dong Nguyen bu gelişme üzerine Twitter'dan "Flappy Bird'ü unutun yeni bir oyun üzerinde çalışıyorum" diyerek sürpriz bir şekilde yeni oyununun ekran görüntüsünü paylaştı.



Nguyen'in paylaştığı oyunun görüntüsünde Flappy Bird karakterindeki kuş yerini koşan adamlara bırakıyor. Yeni oyunun çoklu oyuncu özelliğine sahip olacağını açıklayan Nguyen, bu sefer oyunun karakterlerini borular yerine, binalara benzeyen engellerden geçirtecek.
 
Yeni oyunun çıkış tarihi Nguyen açıklamasına göre Ağustos ayı. CNBC'den Kelly Evans'ın Nguyen ile yaptığı röportaj sonucu ortaya çıkan bilgilere göre, Ağustos ayında karşımızda olması beklenen yapım aynı zamanda multiplayer içeriğini de beraberinde getirecek.