Mobil uygulama sektörünün Türkiye’deki öncülerinden olan Arox Bilişim tarafından geliştirilen “Formda mısın?” uygulaması, kilo vermek ve sağlıklı beslenmek isteyenlere mükemmel bir alternatif sunuyor.
Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde özellikle kadınlar için en önemli konuların başında gelen “kilo vermek ve forma girmek” artık çok kolay. Arox Bilişim’in geliştirdiği “Formda mısın?” uygulaması; “kibrit kutusu kadar peynir”, “yağsız salata”, “haşlanmış sebze” gibi diyet klişeleri yerine, sunduğu yeni söylemlerle, kilo verme sürecini eğlenceli bir hale getirerek sonuç alınmasını sağlıyor.


 
Dijital çağın sağladığı olanakları kullanarak, zorlu ve sıkıcı kilo verme sürecini “kullanıcı dostu” bir duruma çeviren “Formda mısın?”, kilo vermenize somut faydalar getirecek özelliklere sahip. Ücretsiz olan bu uygulamanın içerisinde; vücut değerleri ölçümü, kilo ölçümü, vücut kitle indeksi, protein ihtiyacı, kalori cetveli, kalori yakma cetveli, kilo verme önerileri, bazal metabolizma hızı, günlük ideal kalori ihtiyacı, aldığınız kalorileri hangi egzersizle kaç dakikada yakabileceğinizi gösteren bir hesaplayıcı yer alıyor.
 
Uzun ve derin araştırmalar sonucu diyetisyenlerin de katkısıyla hazırlanan “Formda mısın?”, en gelişmiş ve en teknolojik “sağlıklı yaşam ve beslenme” uygulaması özelliğini taşıyor. Ios’ta kendi kategorisinde 25. sırada yer alan uygulama, diğer standart uygulamalardan farklı olarak bir diyet listesi vermek yerine besin değerlerine göre ne yiyip ne yiyemeyeceğimizi gösteriyor. Uygulama ile “nasıl yakabiliriz? ne yaparsak kaç kalori yakarız?” gibi soruların cevaplarını da bulabiliyorsunuz. Böylece, ideal kilo, vücut değerleri, vücudun protein ihtiyacı tek bir uygulamada görülebilirken, kişisel egzersiz listesini de bu doğrultuda hazırlamaya imkan veriyor.
Mobil uygulama pazarı için Arox Bilişim, bugüne kadar 72 iOS, 17 Android, 6 Blackberry ve 4 Windows8 uygulaması geliştirdi. Bu uygulamalarda 1 milyon 250 bin tekil kullanıcıya ve toplamda 2 milyon 250 bin indirilme sayısına ulaşıldı. Bu rakamlar ile Türkiye’deki her 100 akıllı telefon kullanıcısından 12’si Arox uygulamasını kullanıyor.

Uygulamayı Android cihazlara indirmek için buraya, iOs cihazlara indrimek için buraya tıklayınız.