Samsung, Yeni Galaxy Note 10.1 WiFi alan herkese, Samsung Audio Dock hediye ediyor.
Samsung Kablosuz Audio Dock sistemi, Galaxy cihazları ile uyumu, ses kalitesi ve sağladığı kullanım kolaylığı sağlıyor.
Kablosuz Audio Dock uygulaması ile Galaxy cihazlardan müzik dinlemenin yanı sıra, pil seviyesini kontrol edebilir, saatin kaç olduğunu öğrenebilir ve hava sıcaklığını alabilirsiniz. Bluetooth sayesinde otomatik eşleştirmeden yararlanabilirsiniz.
 
Yüksek ekran kalitesi ile film izleme keyfi
 
Önceki sürümlerine göre 4 kat daha gelişmiş bir görüntüleme deneyimi sunan Yeni Galaxy Note 10.1’in kristal parlaklığındaki geniş ekranı ile en sevdiğiniz dizileri ya da filmleri, en yüksek kalitede izleme imkanı bulabilirsiniz. Üstelik hafif ve ince tasarımı ile Yeni Galaxy Note 10.1 tabletinizi istediğiniz her yere kolaylıkla taşımanıza imkan veriyor.
 
Uygulamalara kısa yoldan erişin
 
Kalem Penceresi özelliği ile birçok uygulamaya anında erişmeniz için ekrana S Pen ile bir pencere çizmeniz yeterli. Bu özellik size telefon rehberi, hesap makinesi ya da YouTube gibi pek çok uygulamaya anına erişme imkanı veriyor.
 
Büyük ekran ile hayat daha kolay
 
Yeni Galaxy Note 10.1’de bulunan Çoklu Pencere özelliği ile, aynı ya da farklı uygulamaları 2 ayrı pencerede aynı anda kullanabilirsiniz. Diğer bir değişle e-postalarınızı kontrol ederken, S Note´da not alabilir yada arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz.
 
El yazınızı kullanın
 
İş Notu özelliği ile el yazınızı tabletinizde birçok işlemde kullanabilirsiniz. Örneğin, el yazınızla yazdığınız bir ismi ve e-posta adresini rehbere kaydedebilir, notlarınızı yazabilir ya da bir adresi haritada aratabilirsiniz. Bunun yanında Kolay Tablo özelliği ile, elle çizdiğiniz bir görseli anında daha düzenli bir çizime veya grafiğe çevirebilirsiniz. Bu özellik sayesinde sunumlarına ekleyeceğiniz görselleri ve ya grafikleri çok daha hızlı ve kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz.
 
İstediğiniz içerikleri kaydedin, düzenleyin ve saklayın
 
Yeni Galaxy Note 10.1’de bulunan Karalama Defteri özelliği ile, web, YouTube ve galeri gibiçeşitli kaynaklardan istediğiniz içerikleri toplayabilir, düzenleyebilir ve hepsini tek bir seferde görüntüleyebilirsiniz. Web’de dolaşırken beğendiğiniz bir gömleği, okumaktan keyif aldığınız bir blogu Karalama Defteri özelliği ile işaretleyebilir ve kaydedebilirsiniz. Yeni Galaxy Note 10.1’inizi bir defter gibi kullanarak, ilginizi çeken tüm içerikleri bir araya toplayabilirsiniz.
 
Not almak artık çok kolay
 
Yeni Galaxy Note 10.1’de bulunan Ekran Notu özelliği ile bulunduğunuz sayfanın tam ekran görüntüsünü kaydederek, bu görüntü üzerinde not alabilirsiniz. Örneğin, beğendiğiniz bir web sayfasının üzerine not yazıp arkadaşlarınıza yollayabilir, herhangi bir metnin ya da görselin üzerine düzeltmelerinizi el yazınız ile yapabilir ya da çektiğiniz fotoğrafların üzerine not yazarak kişiselleştirip sosyal medya hesabınızda otomatik olarak paylaşabilirsiniz.