24 Şubat’ta Barselona’daki Dünya GSM Kongresi’nde Samsung’un düzenlediği “Unpacked 5” etkinliğinde lansmanı yapılan son teknoloji Samsung Galaxy S5, abonelerine en son teknolojiyi sunmayı ilke edinen Vodafone tarafından çok yakında Türkiye’de Vodafone Red avantajlarıyla satışa sunulacak.
 
Vodafone’lular için akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklenecek Samsung Galaxy S5, üstün teknolojisiyle ve akıllı cihaz dünyasına yepyeni bir soluk getiren özellikleriyle dikkat çekiyor. Mavi, beyaz, siyah ve altın olmak üzere dört farklı renge sahip akıllı telefon 5.1 inçlik Full HD ekranıyla göz kamaştırıyor. IP67 sertifikasıyla toza ve suya dayanıklı tasarlanan gövde, ekranda kullanılan Corning Gorilla Glass 3 ile dayanıklılığı zirveye taşıyor. 16 megapiksel kamera ve 0.3 saniyelik otomatik fokus, yeni Samsung’un fotoğraf özelliklerine değer katıyor. Güvenli bir mobil ödeme aracı olarak kullanılabilecek Samsung Galaxy S5’te parmak izi okuyucusu ve biyometrik ekran kilidi kişisel bilgileri koruma altına alıyor. Android 4.4.2 Kit Kat işletim sistemine sahip yeni Samsung aynı zamanda Ultra Power Saving Mode özelliğiyle pil kullanım süresini eşi görülmemiş şekilde uzatıyor. Ayrıca Samsung Galaxy S5, yeni Samsung Gear Fit bilekliğe de uyumlu. Samsung Gear Fit’le bağlantıya geçen akıllı telefon, kalp atış hızı, uyku monitörü ve adım sayar gibi sensörlere ek olarak kronometre ve zamanlayıcının da bulunduğu bileklik üzerinden arama yapabiliyor, e-posta alabiliyor ve birçok akıllı uygulama için bildirim desteği sunuyor.
 
Samsung Galaxy S5, çok yakında Vodafone Red tarifelerine ek avantajlı ek ödemelerle  Vodafone’luların mobil internet dünyasında bir adım öne geçmesini sağlayacak. Her şeyin baştan tam olduğu Vodafone Red dünyası, uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanında Vodafone’lulara hayatı kolaylaştıran fırsatlar sunuyor.
 
Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konu hakkında şunları söyledi:
 
“Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını abonelerimiz için kolaylaştıran teklifler geliştiriyoruz. Mobil iletişimin dinamizmini abonelerimize yaşatmak için, hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilmelerini kolaylaştırıyoruz. En son teknolojiyi dünyayla aynı anda abonelerimize sunma vizyonuyla, Barcelona’daki Dünya GSM Kongresi’nde ilk kez tanıtılan Samsung Galaxy S5’i çok yakında Türkiye’deki abonelerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Üstün inovatif özellikleriyle mobil iletişimi bir adım öteye taşıyan Samsung Galaxy S5’i, Vodafone Red farkıyla Türkiye’ye getiriyoruz. Bu vesileyle tüm abonelerimizi, uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanında tarifeye ek akıllı cihaz avantajlarını ve hayatı kolaylaştıran fırsatları buluşturan Vodafone Red dünyasına davet ediyoruz.”