Samsung’un “Babalar Günü” kapsamında düzenlediği kampanya, Galaxy S5 satın alacak kullanıcılara uçuş mili kazanma şansı sunuyor. Kampanya süresince, kampanya dahilindeki Samsung mağazalarından Galaxy S5 satın alan herkes, THY’den 5000 Miles&Smiles milinin sahibi oluyor. 31 Mayıs - 22 Haziran 2014 tarihleri arasında satın alacağınız Galaxy S5 ile en yenilikçi mobil deneyime sahip olmanın yanı sıra, hediye uçuş milleri ile babanıza özel bir sürpriz de yapabilirsiniz.


 
Kampanya için belli bir bankanın kartına sahip olmak gerekmiyor, bu sayede tüketiciler diledikleri ödeme aracını kullanabiliyor. Miles&Smiles üyelik numarası bulunmayan tüketiciler ise http://www.turkishairlines.com/tr-tr/ adresine girerek kolayca üyeliklerini başlatabiliyor. Kampanyaya dâhil olan Samsung mağazaları listesi ve katılım koşulları için Samsung Türkiye’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
 
Babalar gününde Galaxy S5 alan herkese Samsung GEAR FIT hediye
 
Samsung’un Babalar Günü için özel sürprizleri sadece uçuş mili kazanma şansı ile sınırlı değil. Kampanya dâhilinde 7- 15 Haziran 2014 tarihleri arasında Galaxy S5 satın herkes*, fitness özelliklerini, stil sahibi tasarım ve üstün teknolojiyle bir araya getiren Samsung GEAR Fit’e sahip olma şansına sahip oluyor. Kampanyaya dâhil olan yetkili Samsung satış noktaları ve katılım koşulları için Samsung Türkiye’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
‘Kömür Siyah’, ‘Parlak Beyaz’, ‘Elektrik Mavi’ ve ‘Bakır Altın’ renk seçeneklerine sahip Galaxy S5,  16 GB için 2.199 TL, 32 GB için 2.299 TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı ile tüketiciye sunuluyor.