Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefonu Galaxy S6 Edge'in Iron Man(Demir Adam) versiyonunu çok yakında piyasaya süreceğini açıkladı.
Firma, resmi Twitter hesabından 'Iron Man Galaxy S6 Edge'in kutusunun fotoğrafını paylaştı ve yeni telefonun bazı 'seçilmiş pazarlarda' sınırlı sayıda tüketiciyle buluşacağını açıkladı.

Samsung telefonun kesin çıkış tarihini açıklamadı ancak Korea Times gazetesi, Iron Man görünümlü S6 Edge'in haziran ayında satılmaya başlanacağı bilgisini paylaştı. Bunun yanında bazı teknoloji odaklı haber siteleri Iron Man makyajının S6 Edge'le beraber Galaxy S6'ya da uygulanacağını iddia etti ancak bu bilgi şu ana kadar doğrulanamadı. 
 Marvel'in çizgi roman kahramanı Iron Man'in popülaritesi 2008 yılında beyaz perdeye taşınmasıyla zirveye ulaştı.  Iron Man'i canlandıran ünlü aktör Robert Downey Jr. da buna paralel olarak kariyerinin en yüksek noktasına ulaştı.

Sosyal medyada kullanıcılar, Marvel ile Samsung'un bu ortaklığının sonucu olarak Robert Downey Jr.'ın Galaxy S6 Edge reklamında oynamasını beklediklerini dile getirdi. Samsung'dan ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.