Banka açıklamasına göre, KOBİ’lerin günlük iş yükünü hafifletecek Cep Şubesi, KOBi müşterileri için para transferlerine dair detaylar, kritik işlemlere ait bilgilendirmeler gibi anlık bildirimler, müşterilerine nakit akışı izleme, çeklerinin görüntülerini kaydetme gibi özelliklerin yanı sıra kredi ve vadelide kişiye özel faiz oranı gibi yeni avantajlar sunuyor. 

Cep Şubesi üzerinden başvuran KOBİ'lere firmaları için kredide uygun oranlar sunulurken, dosya masrafı alınmıyor. Vadeli mevduatları için özel faiz oranlarından yararlanan müşteriler, döviz alış satış işlemini daha uygun kurdan gerçekleştiriyor ve Garanti’nin işbirliği yaptığı markalardan özel indirim fırsatları da elde ediyor. 

KOBİ'lerin Cep Şubesi hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, "Günümüzde teknoloji iş yapış şekillerimizde daha etkin olmaya başladı. KOBİ’lerin dijitalleşme sürecinde de mobile yönelmesi ve ofislerini bir mekana bağlı kalmadan istedikleri yerden yönetebilmeleri için mobil cihazları kullanmalarının çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Garanti Bankası olarak KOBİ’lerin hayatını kolaylaştırmak ve yüklerini hafifletmek için çalışıyoruz. Yeni hizmete sunduğumuz KOBİ Cep Şubesi uygulamamızla bankacılık işlemlerinin yanı sıra birçok avantaj ve kolaylık sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.