Sabit telefonda sektörün güçlü oyuncusu Gigaset, VoIP, ISDN ve sabit hatlı aramalar için hibrid masaüstü telefon DX800A’yı kullanıcılara sunuyor. Birçok özelliği bir araya getiren DX800A, küçük ofislerin ve ev ofislerin yeni asistanı olacak.
 
DX800A ile GSM telefonunuz birleşiyor
 
Gigaset DX800A bluetooth ve link2mobile özellikleri sayesinde bluetooth  fonksiyonuna sahip GSM hattınızı üzerinden gelen aramaları masaüstü telefonunuza yönlendiriyor. Ayrıca DX800A, dect telefonu ile yapacağınız aramalarda çıkış hattı olarak GSM hattınızı seçebilme özelliği sunuyor.
 
DX800A ile ofis yaşamınız kolaylaşıyor
 
Gigaset DX800A’de bulunan HD ses kalitesi fark yaratıyor. Sınıfının en iyi eller serbest konuşma özelliği ile kullanıcılar konuşurken telefon başında kalma derdinden kurtuluyor. IP PSTN ve ISDN alt yapısına uyumlu DX800A, çok hatlı kullanım özelliğini destekleyen 3 adet telesekreteriyle 55 dakikaya kadar kayıt yapılabiliyor. Böylelikle kullanıcılara detaylı mesajlar gelse dahi konuşmalar yarıda kesilmiyor. Gelen teleksekreter mesajını ise renkli ekranında bildirim olarak göstermekle beraber kullanıcıya SMS olarak bildiriyor.  DX800A, Gigaset bilgi servisi üzerinden RSS okuyucu, hava durumu, lisans çeviri ve daha fazlasına çevrimiçi ulaşmasınızı sağlıyor. Ayrıca DX800A, tanımlanılan bir POP3 e-posta hesabı için gelen e-postalarının bildirimini yapıyor. Göndericinin bilgilerini, başlık, zaman ve tarihi masaüstü telefonunuzun ekranında yer veriyor.
 
Küçük ofislerin tasarruf kaynağı
 
Gigaset DX800A, web veya kullanıcı arayüzünden yapacağınız ayar ile aramalarınızı VoIp, PSTN veya GSM hattınızı üzerinden çıkmasını sağlıyor. Böylece telefon faturalarınızda azalma gerçekleşiyor. Ayrıca DX800A ECO Mode özelliği ile elektirik iletimini %80 düşürebiliyor. Bu özellik sayesinde DX800A üzerinde tanımlı olan dect el cihazları bekleme modundayken iletişimi kapatıp radyasyonsuz profesyonel enerji tasarrufu sağlıyor.
Gigaset DX800A , akıllı ve şık tasarımı, yüksek ses çözünürlüğü, renkli ekranı, fonsiyonel çözümleri ve enerji tasarrufu ile ofisiniz için doğru bir tercih oluyor.
 
Bir bakışta Gigaset DX800A
1 sabit hat port - ISDN (BRI – 2B+D) veya analog
6 VoIP hesabı
DECT desteği, maksimum 6 el cihazı
4 eş zamanlı görüşme
Çift yönlü ahizesiz görüşme
Bluetooth  &  link2mobile
FXS faks portu
3.5” TFT renkli ekran
HDSP ses kalitesi
6 fonksiyon tuşu
Kulaklık, 2,5mm jack
32 Mbyte flash hafıza
3 telesekreter
2 LAN 100Mbit
Masaüstü telefonu
işitme cihazı uymluluğu  (HAC)
Enerji tasarrufu (ECO Mode, ECO Mode+)
Boyutlar: 108 mm (L) x 263 mm (B) x 168 mm (H)