Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden GittiGidiyor'da ani bir görev değişikliği yaşanabilir. Webrazzi'nin bugün yayınladığı kulis haberine göre GittiGidiyor’un uzun yıllardır genel müdürlük görevini yürüten ve eBay’in şirketi satın almasının ardından eBay Türkiye Ülke Müdürü olarak görevini sürdüren Cenk Angın‘ın 1 Ocak 2014 itibariyle görevini bırakacağı öne sürüldü. Haberde, Cenk Angın’ın eBay bünyesinde başka bir göreve geçeceği ve konuya yakın kaynakların eBay’in bugün içinde şirket çalışanlarına gerekli bilgilendirmeyi yapacağı da iddia edildi. .
Haberde yeralan diğer önemli bir ayrıntı ise, eBay Türkiye Ülke Müdürlüğü’ne gelecek yeni ismin hali hazırda limango Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Gülfem Toygar olacağı yönünde.
Kafalarda kalan tek soru işareti bu iddialara karşın Cenk Angın’ın ne cevap vereceği. Webrazzi bu soruyla ilgili olarak da haberde şu ifadeleri paylaştı:
"Gülfem Toygar’ın eBay Türkiye Ülke Müdürü olacağı ile ilgili duyumlarımızı çeşitli kaynaklarımızla konuştuk ve doğruluğunu büyük oranda teyit ettik diyebilirim. Ancak henüz Gülfem Toygar’la görüşemedik ve yorumlarını alamadık. Kendisinden bilgi gelmesi ya da taraflardan herhangi birinden resmi açıklama olması durumunda haberimizi güncelleyeceğiz."