GittiGidiyor.com, sivil toplum kuruluşlarına kolayca destek olabilmenizi mümkün kılan bir sosyal girişim olan Yuvarla’yı 7 Ağustos 2014 tarihinde yayına aldı. Yuvarla sayesinde artık GittiGidiyor.com’dan alışverişin keyfini çıkarırken, UNICEF, WWF-Türkiye, AKUT ve TEMA’ya ve yakın zamanda eklenecek diğer birçok sivil toplum kuruluşuna kolayca bağışta bulunabileceksiniz.
Sistem, GittiGidiyor.com’da kullanıcıların mevcut alışveriş prosedüründe ödeme aşamasını tamamladıktan sonra Yuvarla bağış modülü ile küsüratlı tutarı yuvarlayarak kullanıcının seçmiş olduğu sivil toplum kuruluşuna doğrudan aktarılması şeklinde çalışıyor. Örneğin, GittiGidiyor’dan alışveriş yapan bir kullanıcı, alışveriş sonrasında 29.80 TL.’lik tutarın ödemesini gerçekleştirirken, “Başarılı Ödeme” sayfasında yer alan Yuvarla bağış modülü devreye giriyor ve kullanıcıya tutarı 30.00 TL.’ye yuvarlayarak 0.20 TL.’lik bir bağışta bulunabileceğini iletiyor. Kullanıcının onayı ve istenilen bilgilerin modüle girilmesinin ardından belirlenen tutar, Yuvarla bağış modülü ile doğrudan seçilen sivil toplum kuruluşuna aktarılıyor.
GittiGidiyor.com’da online alışverişin keyfini her zaman ve her yerde yaşarken, çevresel ve sosyal sorunların çözümü için çalışan Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarına kolaylıkla bağışta bulunabilirsiniz.