Google'ın ilk yayınladığı günden bu yana Google+'da sağladığı geliştirmeler inanılmaz bir hızla devam ediyor. Facebook'tan çok daha hızlı bir dönüşüm içerisinde olan sosyal ağın popülerliği de giderek artıyor. Her ne kadar diğer sosyal ağların popülerliğine erişebildiğini söylemek için henüz erken olsa da pek çok büyük rakibi arasında varlığını koruyabilmesi bir başarı olarak görülmeli.
Yeni Google+ özelliği ise çoğu kullanıcıyı memnun edecek cinsten. Google+ paylaşımlarında ve yorumlarda hazır olarak kullanılabilecek olan Google Çeviri hizmeti sayesinde artık direkt olarak popüler ağda yazılanların kendi dilinize göre tercümelerini görme imkanınız olacak. Orijinal gönderi veya yorumun altında yer alacak olan tercüme butonu sayesinde Google+'yı kullandığınız dilde tercümeler karşınıza gelecek. Dilerseniz bu tercümeleri yeniden kapatma imkanınız da mevcut.
Şimdilik özellik sadece masaüstü PC'lerden Google+'ya giriş yapanlar için aktif ancak zaman içerisinde mobil kullanıcıları da dahil edecek ve tüm Google+ üyeleri tarafından kullanılabilecek. Eğer Google+'nın mobil uygulamalarını hala kullanmıyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanarak telefonunuza da indirebilirsiniz.