Çıktığı ilk günde satış rekorları kırarak efsane oyunlar listesine giren Grand Theft Auto’nun beşinci oyunu GTA 5′in beklenen PC versiyonu için yeni bir umut doğdu. 17 Eylül'de PlayStation ve Xbox platformu kullanıcıları için satışa sunulan GTA 5'in PC versiyonu bilgisayar oyunseverleri tarafından merakla bekleniyordu.
Bu beklentiye kayıtsız kalmayan Change.org web sitesi dünya genelinde geniş çaplı bir imza kampanyası başlatarak, GTA 5'in yapımcısı Rockstar'ı harekete geçirmeyi hedefliyor. GTA 5′in PC versiyonunun çıkması için Rockstar Games’e imzalı mektup gönderenlerin sayısı 700 bini geçmiş durumda. 
Siz de GTA 5 oyununun PC versiyonun üretilmesini istiyorsanız, kampanyaya buradan imza atabilir, aşağıda hazırlanan mektubun Rockstar Games’e iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Kime: Rockstar Games

GTA V Ekibi, Rockstar Games
Simon Ramsey, Rockstar Games
Alan Lewis, Take-Two Interactive Software, Inc.

Lüften GTA 5′in PC versiyonunu piyasaya çıkarın. GTA oyunları bugüne dek pek çok insanın hayatının parçası olmuştur ve en güçlü platform olan PC’de oyunun yayınlanmaması büyük bir utanç kaynağı olmuştur. Oyuna yapılan modifikasyonlar ve geliştirilen GTA modları PC oyunculuğunun büyük bir parçası olmuştur ve en eğlenceli anları yaşatmıştır. Umarım GTA 5′in PC versiyonunu çıkartma konusunu değerlendirir ve pek çok insanı mutlu edersiniz.
Saygılarımla.