Moshi Monsters - iOS
 
iPhone Screenshot 1

Eğlenceli grafikleri ile dikkat çeken ve pilot olarak indirmeye sunulduğu İngiltere'de iki haftada 250 bin indirme rakamına ulaşan Moshi Monsters, global olarak da erişime açıldı.
Oynanış açısından Farmville tarzını yansıtan oyun, kendi köyünüzü genişleterek, Moshlings adlı yaratıkları Dr. Strangeglove'nin elinden kurtarmanızı konu alıyor. Sayısız mini bulmaca ile Moshling'leri kurtarırken, sonrasında bu yaratıklara köyünüzde özen göstermeniz gerekiyor.
Köyünüzü pek çok eşya ile dekore edebiliyor, sosyal ağlar üzerinden hediye gönderebiliyorsunuz. Oyunda ekstra para birimi paketleri de satın alınabiliyor.
3,59 TL fiyatlı Moshi Monsters oyununu bugüne özel ücretsiz olarak buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
 
Pri-Fy - Android ( İzlemelere karşı güvenlik uygulaması )


 
İzinsiz izleme iddialarının ayyuka çıktığı son dönemde izlemeye karşı geliştirilen güvenlik uygulamalarının da sayısı artmaya başlıyor. SuperSU ve Mobile ODIN uygulamalarının geliştiricisi Chainfire, buna yönelik olarak Pri-Fy adındanbir Android uygulaması geliştirdi. Uygulama MAC adresinizi takip ederek konumunuzu ve alışkanlıklarınızı tespit etmek isteyen üçüncü taraf kişilerden cihazınızı koruyor.
Uygulama sürekli MAC adresinizi sahte olanlarla değiştiriyor. Böylece üçüncü şahıslar cihazınıza erişmek istediğinde farklı bir MAC adersi ile karşılaşıyor. Bu sayede toplu kullanma sunulan WiFi ağlarında güvenle gezebiliyorsunuz.
Uygulama üçüncü şahısları engelleme konusunda değil elde edilen bilgilerin geçersiz olması konusunda güvenlik sağlıyor. Uygulama Android 4.2 ve üzeri sürümlü root edilmiş cihazlar ile uyumlu. Ancak geliştirilmeye devam ediliyor.
Pri-Fy uygulamasını Google Play üzerinden buraya tıklayarak indirebilirsiniz