ActMonitör - 1,79 TL yerine bedava


 
Her gün yayınladığımız günün hediye ve indirimli uygulama bölümümüzün ilk uygulaması ActMonitör. iPhone kullanıcılarının cihazı hakkında bilmeleri gereken herşeyi gösteren uygulama hafıza kullanımı, internet trafiği, aktif uygulamaların listesini tek bir ekranda gösteriyor.
1.79 TL'den satılan ActMonitör uygulamasını bugüne özel buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 
 
Inpaint 5 - 35,99 TL yerine 1,79 TL


 
OS X 10.7 ve üzeri 64-bit işlemcili Mac bilgisayarlar için hazırlanan fotoğraf uygulaması Inpaint 5 bugüne özel indirimli olarak yayınlandı. Maxim Gapchenko tarafından geliştirilen Inpaint 5, özel yapısıyla fotoğraflar üzerinden istenmeyen kişileri, yazıları ya da objeleri çıkartabiliyor ve bunu basit şekilde yapılan bir maskeleme ile yerine getiriyor. Eski fotoğrafları otomatik olarak düzeltebilen uygulama, panoramalardaki boşluk alanları da doldurabiliyor.
Daha önce 35,99 TL fiyat etiketiyle satılan Inpaint 5, artık 1,79 TL'ye buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Camera Genius - 5,49$ yerine bedava



iOS 4.3 üstü iPhone ile iPod Touch cihazların üst seviye kontrol seçenekleriyle fotoğraf ve video çekimleri yapmasına imkan sunan fotoğraf / video uygulaması Camera Genius artık ücretsiz.
Titreşimi azaltan Anti-Shake, 6 kat dijital yakınlaştırma ve seri çekim özelliği bulunan Camera Genius uygulamasını 5,49$ fiyat etiketi yerine ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.