Her yıl kitapseverler tarafından merakla beklenen Hepsiburada.com Kitap Günleri başladı. Zengin kitap kategorisiyle, kitap kurtlarına aradıkları tüm kitapları sunan hepsiburada.com, 31 Aralık’a kadar devam edecek Kitap Günleri’nde 300’den fazla yayınevinden süper indirimler, en sevilen yazarlardan imzalı kitaplar, hediye çekleri ve sürpriz kampanyalar sunacak. 50 TL üzeri kitap alışverişlerinde ücretsiz kargo fırsatı da sunulan avantajlar arasında yer alıyor.
 
Yerli ve yabancı en çok satan kitaplardan eğitim kitaplarına, çocuk kitaplarından büyükler için boyama kitaplarına, dünya klasiklerinden araştırma kitaplarına kadar 300'den fazla yayınevinden binlerce kitap hepsiburada.com'nın Kitap Günleri’nde kitapseverlerle buluşacak.

 ÜNLÜ YAZARLAR İMZALADI

Kitapseverler %50’ye varan büyük indirimlerle istedikleri kitapları alabilecekler. Hepsiburada.com’un Kitap Günleri’nde online kitap alışverişinin sunduğu avantajlardan fazlası da var. Yılmaz Özdil, Ayşe Kulin, Sarah Jio, Talha Uğurluel, Azra Kohen, Ahmet Ümit, Sinan Meydan, İskender Pala, Aret Vartanyan, Pucca gibi yazarlar en yeni kitaplarını hepsiburada.com kullanıcıları için imzaladılar. Sevdikleri yazarın imzalı kitabını almak isteyen okurlar, hepsiburada.com’da bu fırsattan yararlanabilecek.
 
Hepsiburada.com Kitap Günleri ile daha çok okur online alışverişin olanaklarından yararlanarak istediği kitapları kolaylıkla alabilecek.