E-ticaret platformu hepsiburada.com, Sevgililer Günü hediyesi alışverişinde en uygun fiyatlarla en zengin seçenekleri sunuyor. Sevgilisini sevindirmek isteyenler son dönemde trend olan ürünleri hepsiburada.com’da bulabiliyor. Müşteriler ayrıca yüzde 90’a varan büyük indirimlerden ve peşin fiyatına 9 taksit avantajından yararlanabiliyor. 27 farklı kategoride 1 milyondan fazla ürünle müşterilerine hizmet veren hepsiburada.com’da 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar her gün sürpriz kampanyalar yapılmaya devam edecek.

Emojili Sevgililer Günü reklamı

Hepsiburada.com, Sevgililer Günü alışverişine keyif katmak için emojili reklam filmleri hazırladı. Yalan Dünya dizisi başta olmak üzere pek çok dizi ve filmde gösterdiği başarılı performansla bilinen Öner Erkan'ın seslendirdiği reklam filmlerinde, hepsiburada.com'un müşterilerine sunduğu hediye seçenekleri ve avantajlar anlatılıyor. Son dönemde akıllı telefonlarda mesajlaşırken kullanılan eğlenceli emoji sembolleri reklam filmlerine renk katıyor. Reklam filmini izlemek için: http://hps.im/hediyesiburada 

Hediye seçiminde zorlananlar için “hediye bulucu” kolaylığı

Hepsiburada.com’un en çok kullanılan hizmetlerinden biri olan “hediye bulucu” uygulaması, Sevgililer Günü alışverişlerini kolay ve keyifli bir hale getiriyor. Müşterilere, en doğru hediyeyi bulma konusunda yardımcı olmak için devreye alınan “hediye bulucu” uygulaması, cinsiyet, kategori ve fiyat başlıklarına göre en iyi alternatifleri sunuyor.

HEDİYE SEÇENEKLERİ…

Geçen yılın en favori ürünleri

Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez hediyeleri olan takılar ve mücevherler hepsiburada.com’da favori seçenekler arasında yer alıyor. Müşteriler bu kategoride yüzde 85’in üzerinde indirimlerden faydalanabiliyor. Geçtiğimiz yıl inci kolye seti, pırlanta kalp kolye ve Swarovski tek taş yüzük hepsiburada.com'da en çok tercih edilen ilk üç hediye seçeneği oldu. 

Akıllı telefon ve bilgisayar seçiminde en doğru adres

Sevgililerine dizüstü veya tablet bilgisayar hediye etmek isteyenler, yüzde 40’ın üzerindeki indirimlerden faydalanabiliyor. Cep telefonu bölümünde ise hediye almak isteyenleri 20’den fazla marka seçeneği karşılıyor. Apple, Android ve Windows işletim sistemli akıllı telefonlardaki indirim oranları yüzde 45’in üzerinde. 

Dünyaca ünlü parfümler

Hepsiburada.com’un parfüm kategorisinde dünyaca ünlü markalar yer alıyor. Lacoste, Bvlgari, Giorgio Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Burberry gibi markaların çok beğenilen ürünleri, yüzde 80’e varan indirimlerle kullanıcıları bekliyor. 

En iyi spor ayakkabılarında uygun fiyatlar 

Spor ayakkabısı tutkunları için hepsiburada.com'da 100’e yakın marka ve binlerce model yer alıyor. Her dönemde iyi bir hediye seçeneği olan spor ayakkabılarında, Nike, Adidas, Asics, Puma, Hummel, Skechers gibi markaların en popüler ve en çok aranan modelleri yüzde 50’yi aşkın indirimlerle sunuluyor.

Kol saatlerinde şıklık ve romantizm buluşuyor

Kadın ve erkek giyiminin en önemli aksesuarı arasında yer alan kol saatlerinde de zengin seçenek imkânı var. Yüzde 90’a varan indirimlerle beğeniye sunulan kol saatlerinde kullanıcılar, diledikleri tarz ve fiyat aralığındaki ürünleri tercih edebiliyor. 

3 boyutlu kalp lambalar

Hepsiburada.com’da sevgilisine farklı bir hediye almak isteyenler de unutulmadı. 3 boyutlu iki kalpli lamba, 3 boyutlu motosiklet lamba, 3 boyutlu araba lamba, 3 boyutlu topuklu ayakkabı lamba, sürpriz hediyeleri sevenler için sunuluyor. Üstelik bu eğlenceli aydınlatma ürünlerinde %40’tan fazla indirimler uygulanıyor.

Bunların yanı sıra en çok okunan kitaplar, plaklar, pikaplar, kişisel bakım ürünleri, fotoğraf makinaları, kameralar, ev tekstili ürünleri, küçük ev aletleri, spor ürünleri ve oto aksesuarları hepsiburada.com’daki diğer hediye seçenekleri arasında yer alıyor.