HP, geleneksel Anadolu Müşteri Toplantıları’nın İzmir ayağını 29 Mayıs Perşembe günü, iş ortakları Aybil, Bilgitürk, Cadbim, Datasistem, E-çözüm, Egebimtes, Provit ve Teknoda’nın katkılarıyla gerçekleştirildi. Swiss Otel Grand Efes’te yapılan etkinlikte HP yönetim ekibi, yaptığı sunumlarla en son HP ürünlerini ve çözümlerini müşteriler ve basın mensuplarından oluşan katılımcılara anlattı.
 
Etkinlikte tüm ayrıntılarıyla anlatılanlar arasında dünyanın ilk kurumsal tableti HP ElitePad 1000’ün yanı sıra  HP EliteBook Revolve, HP EliteBook Folio gibi her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP sunucu ailesi, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer aldı.
 
“Tüm yurttaki müşterilerimizi dinliyoruz”
 
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu Kanal Satış Müdürü Emre Alaman şunları söyledi: “HP Türkiye olarak tüm yurttaki müşterilerimizi ilk ağızdan dinliyor, onlara HP ürünlerinin avantajlarını anlatıyoruz. Bu vesileyle İzmir’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Dünya çapında 160 bin perakende satış mağazası ve 185 bin iş ortağı olan, dakikada 100 yazıcı, 120 bilgisayar ve 4 sunucu satışı yapan bir marka olarak küresel çapta ulaştığımız büyüklük artık Türkiye’deki tüketicilerimize daha hızlı bir şekilde yansıyor. Türkiye’nin en geniş satış ve destek ağına sahip teknoloji markalarından biriyiz. Baskı Sistemleri Grubu ve Kişisel Sistemler Grubu’nun bir çatı altında toplanıp HP Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu olarak alınması bu ağı daha da güçlendirdi. Teknoloji merkezlerimizin yanı sıra ülke çapında toplamda 6 bin bayimiz ile tüketicilerimize ulaşıyoruz. Ayrıca Türkiye çapındaki tüm elektronik perakendecilerde HP ürünleri bulabiliyorsunuz."