HTC'nin yeni amiral gemisi HTC M8'in özellikleri belli olmaya başladı.  Geçtiğimiz günlerde Avustralyalı GSM operatörü Telstra'dan sızan broşürde 840 Avustralya doları olduğu ortaya çıkan HTC M8 için yeni bir sızıntı ortaya çıktı. HTC M8'in bulunduğu reklam broşüründe cihazın donanımsal özellikleri ortaya çıktı.
Yeni broşüre göre HTC M8 ya da diğer adı ile All New HTC One, 5 inç ekran (1080x1920 piksel), 2.3GHz'lik dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci ve 16GB dahili hafızaya sahip. Bu belleğin sadece 10GB'ı kullanıcının hizmetinde gözükürken, microSD kart sayesinde yükseltme yapmak da mümkün olacak.



UltraPixel kamera 1/3.0 inç sensör (f/2.0 diyafram) ve 1080p video çekme özelliğine sahip. 5MP ön yüz kameraya ise 2.600mAh batarya eşlik ediyor. Nano SIM kart desteği bulunan telefonun boyuları 146.36mm x 70.6mm x 9.35mm ve ağırlığı ise 160 gram.
GSM operatörü Telstra'dan sızan broşürde yazana göre çift kamera 3 boyut özelliğine sahip. Zaten M8'in sızıntı görsellerinde çift kamera belli olduğundan beridir birçok kişi 3 boyutlu çekimin olacağını söylüyordu. Telstra'nın sızıntı broşürüyle bu özellik de bir şekilde doğrulanmış oldu. Diğer detay da yazılımsal. Reddit forumlarında telefonu deneyen bir kullanıcı el hareketleriyle telefonda bir şey açılabildiği bilgisini paylaşmıştı. Broşürde buna ek olarak ekrana çift dokununca telefonun açıldığı bilgisi yer alıyor. Yazana göre LG G2 gibi olacak gözüküyor. Tüm detaylar ise 25 Mart'ta belli olacak.
Teknokulis