Vodafone Türkiye, HTC'nin yeni amiral gemisi One M9'u, “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda satışa sundu.
 
Son iki senedir HTC One ailesiyle Dünya Mobil Kongresi’nde En İyi Akıllı Telefon Ödülü’nü kimseye bırakmayan HTC’nin 2015 yılı amiral gemisi HTC One M9, Vodafone Red Elite tarifelerine ek olarak 36 ay taksitle ayda 50 TL’den başlayan ödeme kolaylığıyla Vodafone’lularla buluşuyor. Tarifeye ek 24 veya 36 ay taksit seçenekleriyle sunulan üstün HTC teknolojisi, Vodafone Red dünyasının uçtan uca iletişim özgürlüğüyle buluşuyor.
 
HTC One M9, HTC’nin en yenilikçi özelliklere sahip akıllı telefonu olarak mobil internette bir adım öne geçmeye imkan tanıyor. HTC One ailesinin ödüllü tek parça metal tasarımını, çift tonlu mücevher işçiliği ile taçlandıran HTC One M9, üstün donanım ve yazılım özellikleriyle akıllı telefon sektöründeki tüm beklentilere meydan okuyor. Cihazın 20 megapiksellik arka kamerası ve 4 UltraPiksel ön kamerası, fotoğraf çekmeyi bir keyfe dönüştürüyor. Dolby Audio ortaklığı ile geliştirilmiş 5.1 Surround ses deneyimi sunan yeni HTC BoomSound teknolojisi, multimedya deneyiminde de fark yaratıyor. Android ekosisteminin beğenilen arayüzü HTC Sense’in yeni sürümü Sense 7 sayesinde HTC One M9 kusursuz bir performansa erişiyor. HTC One M9 gümüş-altın, kurşuni gri ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle Vodafone Çok Satanlar Masası’nda Vodafone’lulara sunuluyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
“Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla, abonelerimizin hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilmelerini kolaylaştırıyoruz. En son teknolojiyi dünyayla aynı anda abonelerimize sunma vizyonuyla, HTC One M9’u dünya lansmanından kısa bir süre sonra Türkiye’deki abonelerimizle buluşturuyoruz. Üstün inovatif özellikleriyle mobil iletişimi bir adım öteye taşıyan HTC One M9’u, tarifeye ek ödeme kolaylığıyla Vodafone Çok Satanlar Masası’nda sunuyoruz. Tüm abonelerimizi, en popüler akıllı cihazlarla tanışmak üzere Vodafone Cep Merkezleri’ndeki Vodafone Çok Satanlar Masası’na ve uçtan uca iletişim özgürlüğüyle buluşmak üzere Vodafone Red dünyasına davet ediyoruz.”