HTC,  ünlü HTC One ailesinin son üyesi HTC One Mini 2’yi tanıttı. Mükemmel 4.5” HD ekran, HTC BlinkFeed™, Sense™ 6 ve etkileyici 5MP ön kamerasıyla gelen HTC One Mini 2, HTC One (M8) serisinin ikonik metal işçiliğini ve sınıfının en iyisi olan akıllı telefon deneyimini daha kompakt bir model isteyenler için bir araya getiriyor.
 
Güzellik aileden geliyor
 
HTC One’ın 2014’te iF Altın Ürün Tasarım Ödülü’nü almasına olanak veren şık tasarımı devam ettiren HTC One Mini 2’nin özellikleri arasında, HTC One (M8)’in yumuşak eğimli gövdesi ve Kurşun Gri kasası bulunuyor. Gümüş ve Altın renk seçenekleri, kompakt boyutu ve şık tasarımıyla HTC One Mini 2, muhteşem görünen ve hissettiren bir telefon isteyenler için mükemmel bir seçim.
 
Selfie’leriniz için yüksek kaliteli kamera
 
HTC One Mini 2’nin 5MP ön kamerası yüksek kaliteli selfie fotoğraflar çekme garantisi veriyor. Ön kamera zamanlayıcısıyla kullanıcılarına fotoğraf çekilmeden önce pozlarını ayarlamak için yeterince zaman tanıyor. Böylece tekrar çekim yapmaya gerek kalmıyor.
HTC One Mini 2, Touch Up özelliği sayesinde otoportrelere profesyonellik katmak, cilt kusurlarını düzeltmek, kırmızı göz engellemek ve tüm bunları yaptıktan sonra bile hâlâ doğal görüntü elde etmek için kullanıcılarına güzelleştirici küçük rötuş imkanları veriyor.
Ayrıca Touch Up’ın göz büyütme özelliğini kullanarak selfie’lerinize Japon çizgi romanlarındaki gibi bir efekt verebilir, eğlencenizi ikiye katlayabilirsiniz.
 
HTC BoomSound™ – Yüksek ses çıkaran küçük bir cihaz
 
Kompakt olmasına rağmen güçlü, canlı ve net ses kalitesine sahip olan HTC One Mini 2,HTC Boomsound ses teknolojisi sayesinde daha önce hiç olmadığı kadar parlak bir ses çıkarıyor. HTC OneMini 2,HTC One (M8)’deki aynı hoparlörle donanmış. Bu sebeple ödüllü HTC One ailesiyle özdeşleşen çift-ön hoparlörü sayesinde yüksek kaliteli ve üç boyutu sesler üreten ve batan sopranoya kadar uzanan zengin bir ses tonu yelpazesi bulunduruyor.
 
HTC BlinkFeed™ – Sizin için önemli olan haberler canlı ana ekranınız
 
HTC BlinkFeed™, HTC One Mini 2’nin ana ekranını en son haberlerin ve sosyal medya güncellemelerinin olduğu bir canlı yayın akışına dönüştürüyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar için önemli olan içerikler daha ulaşılabilir ve daha önce olmadığı kadar kolay okunabilir hale geliyor. Sayısı gittikçe artan ve şu anda 1000’den fazla olan ortaklardan gelen bildirimler uyarlanabilir ekran bölmelerinde bir araya getiriliyor ve en güncel bilgileri doğrudan ana ekrana vererek sosyal medya güncellemelerini ve favori haber başlıklarını gösteriyor. HTC BlinkFeed™, devamlı içerik akışı sayesinde farklı haberleri daha kolay ve hızlı bir şekilde görüntüleme imkanı sunarak kullanıcılarını her zaman son gelişmelerden haberdar ediyor.
 
Zoe™ ile paylaşın
 
En unutulmaz deneyimlerinizi 13MP kamerayla Zoe Highlight videoları olarak kaydedebilir, bunları HTC Zoe uygulaması* ve diğer sosyal medya kanalları yoluyla aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Remix fonksiyonu ise takipçilerinize deZoe Highlight videoları yaratmaları için kendi fotoğraflarını, videolarını ve ses kayıtlarını ekleme seçeneğini sunarak bu unutulmaz anları her açıdan takrar yaşamanızı sağlıyor.
 
HTC One Mini 2, Kurşun Gri, Gümüş ve Altın renk seçenekleriyle EMEA (Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu), Asya ve Türkiye’de Haziran ayında satışa sunulacaktır.
 
“Ödüllü HTC One ailesinin son üyesi HTC One Mini 2,dünya çapında beğeni kazananHTC One ailesinin ileri özelliklerini şık ve kompakt bir cihaza dönüştürmüştür” diyen HTC CEO’su Peter Chou, “Boyutu ve konik uçlu köşeleri sayesinde elinize, cebinize hatta cüzdanınıza rahatlıkla sığıyor, kullanımı kolaylaştırıyor ve muhteşem görünüyor” diyerek sözlerine devam etti. Chou, HTC One (M8)’in ikonik tasarımını seven, ama aynı zamanda daha kompakt bir telefon isteyenler için mükemmel bir seçim olduğunu belirtti.