Geçtiğimiz günlerde Galatasaray, 2014-2015 Spor Toto Süper Ligi'nin şampiyonu olmuştu. Şampiyon olan Galatasaray, böylece Türkiye'nin 4 yıldızlı tek takımı unvanına da sahip oldu. Bildiğiniz gibi sezon başından beri teknoloji devlerinden Huawei, Galatasaray'ın sponsoru olarak yer alıyor. Galatasaray'ın forma sponsoru olan Huawei, 4. yıldızın şerefine özel baskılı akıllı telefon çıkarma kararı aldı.

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, Ascend G7 adlı akıllı telefonuna Galatasaray'ın 4 yıldızlı yeni logosuna lazer işleme ile yer verdi. Gücünü Qualcomm'un dört çekirdekli 1.2 GHz frekans hızında çalışan 64 Bit tabanlı yonga setinden alan akıllı telefonda, 13MP arka, 5MP ön kamera bulunuyor. 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan cihaz, 2GB RAM ve 3000 mAh değerinde batarya mevcut.

Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı ürünü olarak dikkat çeken Huawei G7'den sadece 1905 adet bulunuyor. Söz konusu akıllı telefonun 1.299TL fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim. Ürünün sayfası için buraya tıklayın.
Kaynak - Teknokulis