Son zamanlarda hareketlenen giyilebilir teknoloji pazarı ve akıllı saat teknolojisi artık hayatımıza girmeye başlıyor. Apple ve Google gibi teknoloji devlerininde üretim planları arasında bulunan akıllı saati bir süredir üretip satan İtalyan markası i’m Watch, Türk teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor. Akıllı saat i’m Watch Türkiye’de ilk kez Turkcell tarafından satışa sunuldu.
Gövdesi titanyumdan oluşan saat, birkaç renk seçeneği ile satışa sunuldu. i’m Watch, Android tabanlı –i’m Droid 2 işletim sistemiyle çalışıyor ve akıllı telefonlarla sürekli bağlantıda kalıyor. Telefonunuza gelen aramaları cebinizden çıkarmadan i’m Watch üzerinden cevaplayabilir ve aramalar yapabilirsiniz. Saatin diğer bir özelliğide e-posta ve SMS gönderebilirsiniz. İ’m Music adli müzik servisinde bulunan 6 milyon parçadan, istediğiniz şarkıları her yerde kaliteli bir sesle dinleyebileceksiniz. Ayrıca saat üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınıza ulaşabilirsiniz. i’m Market isimli uygulama mağazasından ücretli/ücretsiz uygulamalar indirebilir.

i’m Watch özellikleri
Uyumlu akıllı telefon ve işletim sistemleri: Android 4.0+, iOS® 4+, Blackberry 10 ve üzeri (Yalnızca Blackberry 10 ve üzeri modellerde SMS metin mesajları görüntülenmez.)
Boyutlar: Boy: 52,90 mm, En: 40,60 mm, Kalınlık: 10 mm, Ağırlık: 90/95/130/170 g
Bellek: Flash Bellek: 4 GB, RAM: 128 MB
İşlemci: CPU: IMX233
Ekran:1.54 (diyagonal) renkli TFT ekran, 240×240 piksel çözünürlük, 220 ppi (piksel / inç)
İşletim sistemi: i'm Droid 2 (isteğe uyarlanmış Android sürümü)
Güç ve batarya: Entegre şarj edilebilir Li-Po 450 mAh batarya, USB - bilgisayar sistemi veya güç adaptörü yoluyla şarj
Bekleme süresi: Bluetooth bağlantısız bekleme süresi: 48 saate kadar, Bluetooth bağlantılı bekleme süresi: 24 saate kadar
Pil ömrü: 5 saate kadar.
Önemli: Cep telefonu modellerinin hepsi Bluetooth paylaşımına izin vermez. Aynı işletim sisteminin sürümlerinin hepsi Bluetooth paylaşımına izin vermez. Cep telefonu versiyonlarının hepsi Bluetooth paylaşımına izin vermez.
Not: i'm Watch bağımsız bir telefon değildir ve bu doğrultuda akıllı telefonlara bağlanmayı gerektirir.
Desteklenen ses formatları: MP3
Sensörler: Manyetometre, ivme ölçer
Konnektörler ve giriş/çıkış: Kulaklık, bağlantı ve güç beslemesi için 3,5 mm'lik mini-jack, mikrofon, entegre hoparlör
Diller: Türkçe, İngilizce, İtalyanca, Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Fransızca, Almanca, Japonca, Korece, İspanyolca, Çekçe, Felemenkçe, Lehçe, Rusça.