Yapılan yenilik ve değişikliklerin yanı sıra Türk firmaları da adını hızla duyurmaya devam ediyor. Türk firması INCA, tasarım harikası Mouse ile kullanıcılarıyla buluşuyor.

Türk dizaynı olarak yer olan yüzde yüz tasarımı Türk firmaya ait olan yeni model Mouse üstün özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Özel olarak dizayn edilen tasarımı ile dikkatleri üzerine çekenMouse, her yüzey üzerinde kesintisiz çalışabilmesinin yanı sıra bünyesinde bulunan özel lens sayesinde kullanıcıları elektrikten tasarruf etmelerini sağlıyor.

Tasarım Harikası Mouse’un Özellikler

INCA tarafından %100 yerli Türk üretimi olan Mouse, kullanıcılarına yedi ayrı renk konseptinde kişiye özel zevkler ele alınarak üretildi. Özel olarak tasarlanan Mouse, özel yapısının yanı sıra ele tam oturan tasarımı ve tam tutuş sağlaması ile ince, şık ve bilekte oluşabilecek ağrılar göz önüne alınarak tasarlanmış.

%100 Türk yapımı olan şık tasarım hakkında firma yetkilileri, teknolojinin günümüzde gelişmesinin yanı sıra, üst seviye Mouse’ların bazı yüzeyler üzerinde çalışırken imleç problemi çıkarttıklarını ortaya koydu. Yeni dizayn edilen Mouse üzerinde kullanılan ’intrack’ teknolojisinden yola çıkarak maksimum hareket seviyesinde kullanım sağlamak amacı ile Türkiye’de bir ilki yaparak herkesin hayatına dokunalım, eliniz altında güven verelim istedik açıklaması ile yola çıkıyorlar.

Yeni nesil teknolojiler kullanılarak hazırlanan Mouse, 2.4 Ghz radyo frekans teknolojisine yer verilerek, kablosuz bir şekilde 10 metreye kadar kullanım imkanı sağlıyor. Mouse’un üzerinde yer alan scorll topu kolay kullanım ve 3 kademeli olarak yer alan DPI ayarları daha hızlı bir iletişimle işlemleri halletmeye yardımcı.