Deloitte’un, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü, prestijli Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2014 Programı’nda 2014 yılı sonuçları açıklandı. Her yıl, büyüme rakamlarıyla kendini gösteren 50 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nda İnnova, istikrarlı ve hızlı büyüme performansı ile 9 yıldır üst üste bu programda yer almayı başarabilen tek firma olma unvanını kazandı.

İnnova, ikinci bir başarıya daha imza atarak, Deloitte Teknoloji Fast50 2014 Türkiye Programı’nda Büyükler Ligi’nde yerini aldı. 50 milyon Euro üzerinde ciroya sahip şirketlerin değerlendirildiği ‘Big Stars’ kategorisinde de ödüle layık görülen İnnova, 'Büyükler Ligi'nde de başarısını perçinlemiş oldu. Big Stars kategorisinde, 2013 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon Euro ve üzeri olan şirketler, son beş yıldaki büyüme hızlarına göre kendi aralarında değerlendirilerek sıralanıyor.
İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz, elde edilen başarıyı şu sözlerle değerlendirdi: “İstikrarlı ve hızlı büyüme performansımızla Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nda üst üste 9 yıldır yer almanın gururunu yaşıyoruz. Geçen yıllar içerisinde, her geçen gün genişleyen insan kaynağımız ve 3 kıtaya ulaştırmayı başardığımız ürün ve çözümlerimizle Türkiye bilişim sektörüne önemli katkılar sağladığımızı düşünüyorum. Bu ödül bizim için bu başarıları tescillemesi açısından da oldukça değerli. Bu başarıda emeği geçen İnnova’daki 800 kişiyi aşkın değerli çalışma arkadaşlarıma, bize inanan saygıdeğer müşterilerimiz ve iş ortaklarımıza teşekkür ederim.”
 
Deloitte’un Teknoloji Fast50 Türkiye Programı veya Teknoloji Fast500 Programı hakkında daha fazla bilgi için: www.deloitte.com.tr/fast50 adresini ziyaret edebilirsiniz.