Apple'ın tablet serisinin en yeni ürünü olan iPad Air Amerika ve pek çok ülkede satışa sürüldü. Henüz yeni açılan Türkiye dükkânında satışta görülmese de, sayfada ürünle ilgili bilgi bulunmakta.
Yeni nesil iPad’leri doğrudan Apple Mağazası’ndan veya dağıtıcısından satın alabilecek ülkelerin tam listesi ise şöyle: Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Japonya, Letonya, Lichtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Makedonya, Karadağ, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Romanya, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere ve ABD.
9.7 inç Retina ekran, A7 çip, 5 megapiksel kamera, 10 saat pil ömrü özellikleri ile göz dolduran iPad Air’ın 16GB Wi-Fi modeli 499 dolar, 16GB ve hücresel sürümü 629 dolardan satışa sunuldu. Cihazın Türkiye'deki müdavimlerinin satın almak için heyecanla beklemeleri bir süre daha devam edecek.