Geçtiğimiz hafta Apple’ın merakla beklenen etkinliği düzenlendi ve iPhone 6S modelleri tanıtıldı. Apple, hiç gecikmeden iPhone 6S'leri ön siparişe sundu. Milyonlarca teknolojisever de ön siparişe sunulan iPhone 6S modellerine büyük ilgi gösterdi.
 
İşte Apple'a rakip olacak yeni akıllı saatler

Apple'ın büyük satış rakamları beklediği yeni iPhone'ların satış rakamlarıyla ilgili haberler de gelmeye başladı. İlk gelen bilgilere göre iPhone 6S'in yeni rengi roze altın modelinin tükendiği konuşuluyordu. Apple'da çok geçmeden iPhone 6S'lerin ön sipariş adetleriyle ilgili resmi açıklama yaptı.
   
Aple tarafından CNBC'ye yapılan açıklamaya göre, iPhone 6s modelleri geçtiğimiz yılın ön sipariş rekorunu kırmak üzere. Bu da geçtiğimiz yıl iPhone 6'larla ulaşılan 3 günde 10 milyonluk ön sipariş rakamının geride bırakılacağı anlamına geliyor.
 
Diğer taraftan yapılan açıklamaya göre, tüketiciler özellikle iPhone 6s Plus modeline büyük bir ilgi gösteriyor. Hatta şu an itibariyle küresel anlamda iPhone 6s Plus stokları tükenmiş durumda. Ancak Apple, mağaza satışının başladığı dönemde(25 Eylül) daha fazla iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın stoklara ekleneceğini belirtti.