Apple, yeni iPhone modellerini eylül ayında gerçekleştireceği özel etkinlikte görücüye çıkaracak. Şirketin iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın yanında iPhone 6C'yi de duyuracağı konuşuluyor. Tanıtım tarihi yaklaştıkça cihaz hakkında pek çok yeni bilgi gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgi, cihazların ön sipariş ve çıkış tarihi hakkında oldu.
 
Önceki yıllara baktığımızda, Apple'ın eylül ayında yeni telefonlarını duyurduğunu ve duyurudan birkaç gün sonra da satışlara başladığını biliyoruz. Aynı yöntemin bu sene de devam etmesi bekleniyor. The Michael Report ve iGeneration sitelerinin iddiasına göre Apple, telefonları 9 Eylül'de görücüye çıkaracak, 18 Eylül itibarıyla ön siparişler başlayacak ve 25 Eylül itibarıyla da telefonun satışları gerçekleşecek.
 
Teknolojiseverlerin yeni telefonları Apple'ın online mağazası üzerinden, Verizon, Sprint, AT&T ve T-Mobile gibi operatörler üzerinden sipariş verebileceği söyleniyor. Ürünlerin ilk çıkacağı ülkeler arasında Amerika, Fransa, Almanya ve Birleşik Krallık gibi isimler var. Tabii zaman geçtikçe telefonların çıkacağı ülke sayısı da artacaktır. Burada en çok merak edilen, yeni telefonların ülkemizde ne zaman satışta olacağı...