Apple’ın iPhone 5’ten bu yana kullanıcılara sunduğu renkler altın, uzay grisi ve siyah olarak karşımıza çıktı. Şirket sunduğu bu renkleri iPhone 5c ile birlikte ufak ufak değiştirse de, kullanılan neon renkler içerikli bir değişim olmanın çok uzağında kaldı.

Ancak 9 Eylül ile birlikte bu durum değişebilir. Ciddi ölçüde ortaya atılan bir iddiaya göre iPhone 6s ve 6s Plus akıllı telefonlarında, daha önceki Apple tonlarından farklı olarak kırmızı altın seçeneğini de görebiliriz.

iPhone 6s kırmızı altın söylentileri

Söylentilere göre cihazın diğer renk seçeneklerinde de bir takım değişiklikler olacak. Altın rengi iPhone 6‘dakine göre daha sarı, ve uzay grisi rengi daha koyu bir tonda kullanılacak. Tabii ki bir de kullanılacağı iddia edilen kırmızı altın rengi.

Apple‘ın geçmişte yaptığı gibi, bu değişiklikler de önünde beyaz bulunan uzay grisi ve altın rengi modeller gibi ustaca planlanarak yapılacak. Ayrıca altın rengi modeller piyasaya sürüldüğünden beri ç0k sattığı için, kırmızı altın da şimdiden popüler bir renk seçimi olmayı garantilemiş gibi görünüyor. Buna ek olarak, şuanda kırmızı altın renginde satışa sunulan Apple Watch modeli olduğu için, onunla uyumlu bir iPhone modelinin çıkarılması da çok akıllıca görünüyor.