Apple’ın satış rekorları kıran iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, aksesuarlarıyla da konuşulmaya başladı. iPhone 6 ve 6 Plus kullanıcıya sunulduktan sonra en çok merak edilen konu aksesuarların nasıl olacağı ve yeni nelerin geleceğiydi. Bildiğiniz gibi iPhone’lar cihazların satışı kadar, oluşturduğu aksesuar ekosistemiyle de rakiplerine göre ön plana çıkıyor.
Apple, kendi mağazalarında satışa sunduğu iPhone 6 aksesuarlarıyla kullanıcılarına daha iyi bir telefon deneyimi sunuyor. Bu aksesuarların arasında kılıflar, tutucular kadar güç adaptörleri ilgi çeken cihazlar arasında.
Apple’ın satışa sunduğu aksesuarlar arasında iPhone 6 için üretilen iki tip güç adaptörü mevcut. Bunlardan ilki 5W gücünde. AB stili olarak geliştirildi ve kullanıcıya rahat taşıma imkânı sağlıyor. Bir diğeri ise 12W gücünde enerji sağlıyor. Bu adaptörle daha hızlı ve daha verimli olarak iPhone 6 telefonları şarj edilebiliyor. Adaptörler üzerinde kullanmak ve cihazın bilgisayar bağlantısını sağlamak üzere geliştirilmiş iki adet lightning konektör bulunuyor. Lightning konektörlerde 0.5 m ve 2.0 m olmak üzere iki seçenek sunuluyor. Özellikle uzunluk konusunda şikâyetçi olan kullanıcılar için iyi bir çözüm olduğu görülüyor. Sık sık seyahate çıkan kullanıcılarda düşünülerek seyahat adaptör seti geliştirilmiş. Böylece kullanıcının gittiği yerde şarj sıkıntısı çekmeden rahatlıkla telefonunu kullanabilmesi sağlanmış oluyor. Kullanıcının farklı cihazları aygıtına bağlaması için geliştirilmiş olan 30 iğneli adaptör ve mikro USB adaptörlerde aksesuar olarak iyi birer seçenek olarak karşılanabilir.
Ayrıca Apple resmi web sayfasından iPhone 6 aksesuar olarak iki adet iPhone 6 kılıf sunulmuş durumda. Bu kılıflardan birisi deri malzemeden bir diğeri ise silikon malzemeden üretilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Deri kılıflar cihazınızı daha ayrıcalıklı göstermek için birinci sınıf deriden üretilmiş. Dışardan kılıflar incelendiğinde deri boyasının iç kısımlara kadar işlediği görülüyor. Buda renklerin daha canlı ve çekici olmasını sağlıyor. Ayrıca kılıfları cihazınıza taktığınızda, cihazınız incelik konusunda hiçbir şey kaybetmiyor. Bu kullanıcı için önemli bir artı konumunda. Kılıfların iç yüzeyi mikro fiber kaplama şeklinde yapıldığından cihazda kılıftan kaynaklı çizilme gibi durumları engelliyor. Bu kılıflar sağlamlık konusunda da kullanıcıya tam bir güven veriyor diyebiliriz. Beş farklı renk seçeneğiyle kullanıcın beğenisine sunulmuş durumda. Kılıf için bir diğer seçenek ise silikon kılıflar. Bu kılıflar da cihazınızı kalınlaştırmıyor diyebiliriz. Birbirinden canlı 6 farklı renk seçeneğinden istediğiniz rengi satın almanız mümkün. Silikon ve deri kılıflardan istediğiniz seçeneği store.apple.com/tr adresinden elde edebilirsiniz. Ülkemizde bu orijinal ürünleri www.teknolojistore.com üzerinden inceleyebilir, videolarını görebilir ve dilediğiniz ücretsiz kargo ve hızlı gönderim avantajıyla sipariş edebilirsiniz.
Kullanıcıya telefonunun inceliğini ve tarzını bozmadan bu orijinal kılıfları kullanabilme imkanı sunuluyor. Kısaca değindiğimiz iPhone 6 aksesuarları ve telefon kılıflarına Teknolojistore.com/iphone- 6-kiliflari adresinden ulaşılabilir ve detaylı olarak incelenebilir.