Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un merakla beklenen phablet modeli Galaxy Note 4'ün, tanıtımına günler kala cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
3 Eylül 2014 tarihinde düzenlenecek IFA fuarında resmiyete kavuşması beklenen Galaxy Note 4'ün, ardı arkası kesilmeyen fotoğraf sızıntılarına bir yenisi daha eklendi. Donanım olarak çok güçlü özelliklerle gelecek cihaz, Apple'ın 5.5 inçlik çıkaracağı iPhone 6'nın en büyük rakibi olacak. İşte bu büyük rekabetin yaşanmasına sayılı günler kala Galaxy Note 4'ün perakende kutusu ve tasarım detaylarını gösteren görseller internete sızdı.


 
Fotoğraflara bakıldığında Samsung, yeni Note 4 modelinde de suni deri kaplama çıkarılabilir arka kapak kullandı. 5.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan cihaz, kare çerçeveli bir kameraya LED flaş ve sensörle donatıldı. Ayrıca Samsung'un cihazda ince metal bir çerçeve kullandığı görülüyor.


Diğer sızıntıda görülen perakende kutu görselinde Samsung, önceki Note 3 ve Galaxy S5 kutularından farklı olarak metalik desen kullandığı ortaya çıktı.
 
3 Eylül tarihinde tanıtılacak cihazın, tanıtım tarihi yaklaştıkça sızıntıların artacağı bekleniyor.