Dünya PC pazarının lideri olan ve Türkiye’de de son bir yıldır liderliği kimseye bırakmayan Lenovo’nun başarıları Türkiye’de de ödüllendirilmeye devam ediyor. 
Liderliğe giden yoldaki stratejinin içerisinde çok önemli bir pay da Tedarik Zinciri Yönetimi’nin doğru uygulanması... Bu alandaki başarılı adımlarla Lenovo, Türkiye’deki liderliğini sağlam temellere oturttu. Yapılan başarılı uygulamalar ile Tedarik Zinciri Müdürü Nermin Yılmaz, Uluslararası Tedarik Zinciri Zirvesi’nde (ISCSI) Türkiye’nin en etkili tedarik zinciri profesyonellerinden biri olarak ödülünü aldı. 
Bu yıl Türkiye’de ikincisi düzenlenen organizasyonun amacı ‘Sektörü geliştirmek, Tedarik zinciri sektörünün hızlı büyümesine ve tedarik zincirinin rekabetteki önemine dikkat çekmek’ olarak belirlendi.
“En Etkili Tedarik Zinciri Profesyoneli” ödülleri Suada’da düzenlenen gala gecesinde sahibini bulurken, beş kişiden oluşan jüri, çeşitli sektörlerden en etkin tedarik zinciri yöneticilerini belirledi. Jüride LODER başkanı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan, LODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, Dünya Gazetesi köşe yazarı Dr. Hakan Çınar, Ekonomist Dergisi yayın yönetmeni Talat Yeşiloğlu ve SCM Dergisi sahibi Martijin Lofvers yer aldı. 
Ödül adayları, Türkiye’de görev yapan, tedarik zinciri, lojistik ve üretim alanlarında en az 5 yıllık deneyime sahip, lojistik ve tedarik zinciri alanında uygulanmış projeler gerçekleştirmiş ve tedarik zinciri alanında yönetici konumunda bulunan isimler arasından seçildi.