2015'in merakla beklenen akıllı telefon modeli LG G4, 28 Nisan'da teknoloji dünyasına tanıtılacak. LG, yeni amiral gemilerinin tanıtımı için önemli birkaç şehir belirliyor ve bu şehirler arasında geçtiğimiz yıl G3 için İstanbul da vardı.
Güney Koreli şirket 2014'te olduğu gibi amiral gemisini bu senede dünya lansmanından bir gün sonra İstanbul'da görücüye çıkaracak. LG Electronics Türkiye, geçtiğimiz günlerde teknoloji basınına gönderdiği mailde, 29 Nisan 2015 Çarşamba günü G3’ün merakla beklenen varisinin New York, Londra, Paris, Seul, Singapur ve İstanbul’da eş zamanlı gerçekleştirilecek tanıtımında gösterileceğini duyurdu.
29 Nisan tarihi beklenirken, G4'ün görüntüsü LG Türkiye'nin resmi Facebook sayfasında yerini aldı.
Aşağıda da görebileceğiniz görsel, LG G4'ün arka tarafına dair az da olsa bilgiler veriyor. LG'nin son yıllarda üst seviye modellerinde yer verdiği sihirli tuşlar, daha stilize edilmiş olarak geliyor. Kamera, led flash ışığı ve lazer otofokus özelliği de aynen yerini almış. F1.8 açıklık oranı da yine görselde belirtilmiş.



Tanıtım tarihine kadar cihaz hakkında yeni görüntüler ve bilgiler paylaşılmaya devam edebilir. Birlikte izleyip göreceğiz...




video##1544##player