Teknoloji Çözüm ve Servislerinin bölgesel dağıtımını gerçekleştiren Logicom Türkiye, teknolojide bir dünya lideri olan Toshiba ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Yılların deneyimiyle dünyanın ünlü teknoloji markalarının ülke çapında dağıtımını yapan Logicom Türkiye, Toshiba’nın Portege ve Tecra dizüstü bilgisayarlarının da Türkiye genelinde dağıtımını yapmaya ve satış sonrası desteğini vermeye başladı.
İş dünyasının en çok tercih ettiği dizüstü bilgisayarları olan Portege ve Tecra ürün ailesi modern ve şık tasarımı, üstün performansı, hafifliği, yüksek mobilite, hız ve ergonomisiyle dikkat çekiyor. Toshiba’nın Portege ve Tecra dizüstü bilgisayarları, güçlü tasarımıyla mobil bilgisayar kullanımında en iyisini isteyen profesyoneller için tasarlanmış. Logicom Türkiye, bu anlaşmayla büyük kurumlara ve KOBİ’lere Logicom ayrıcalığıyla üstün kaliteli yeni seçenekler sunuyor.
Logicom Türkiye ile imzalanan anlaşma hakkında bir açıklama yapan TOSHIBA – TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter; “Kurumsala özel sunduğumuz ürünler ve profesyonel çözümler ile kurumsal verimliliğin ve karlılığın arttırılmasına büyük önem veriyor, Toshiba olarak kurumların yatırımlarından maksimum faydayı sağlamasını amaçlıyoruz.  Bu konuda Logicom gibi tecrübeli,  konusunda uzman ve iş odaklı profesyonel bir dağıtıcı ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. İki güçlü firmanın işbirliği ile Toshiba’nın kurumsal pazardaki haklı şöhretini pekiştireceğini ve birlikte daha büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.’’ dedi.
Logicom Dağıtım Satış ve Pazarlama Direktörü Nicholas Argyrides da, kurumsal bilgisayar teknolojisinde dünya lideri ve öncüsü Toshiba ile iş birliği yapmaktan çok memnun olduklarını belirterek aşağıdaki açıklamayı yaparak; “Toshiba TNB ile birlikteliğimiz şüphesiz kurumsal PC sektöründeki dağıtıcı konumumuza katma değer yaratacaktır. Güçlü bayi kanalımız ve uluslararası dağıtıcılık vizyonumuz ile Toshiba kurumsal dizüstü bilgisayar serisini Türkiye’de hak ettiği yere taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.