2002 yılında çıkış yapan Mafia, oyuncular tarafından oldukça sevildi ve efsane diye nitelendirilebilecek oyunlar arasında yerini aldı. Serinin ikinci oyunu da beğeni toplamayı başarmıştı fakat üçüncü oyun için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil.

Mafia II ve Mafia III remake versiyonları bugün çıkış yaptı ve serinin hayranlarına bir müjdeli haber daha geldi. Mafia I remake çıkış tarihi 28 Ağustos olarak açıklanırken, oyun için ilk resmi video da yayımlandı.

Mafia I: Definitive Edition, uzun zamandır bekleniyordu. 2K Games tarafından da resmi olarak açıklanan oyunun, görüntü kalitesi iyileştirmelerinin yanı sıra, genişletilmiş hikaye ve yeni karakterlerle de karşımıza çıkması bekleniyor.

Diğer yandan, Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition için de oyunun ilk haline Steam üzerinden sahip olanlar için bir müjde var. Bu oyunları daha önceden satın almış olup şu an sahip olanlar, oyunların remake versiyonları için ücret ödemek zorunda kalmayacak.

Mafia Trilogy fiyatı
Serinin yenilenmiş hali, Mafia Triology adıyla karşımıza çıkacak. Oyunlar paket halinde yurt dışında satışa çıkacak. Türkiye de ise Steam üzerinden oyunları bu şekilde almak mümkün oluyor. Mafia Trilogy fiyatı için Steam’de şu an belirlenen ücret 374 TL olarak karşımıza çıkıyor.