Dünyanın ve Avrupa’nın en büyük elektronik marketlerinden biri olan Media Markt, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisini ekleyerek, 29’ncu mağazasını Aydın’da 29 Temmuz Pazartesi günü saat 23.59’da açtı.
Aydınlıların yoğun ilgi gösterdiği açılışta kampanyadaki ürünler ilk birkaç saat içinde tükendi. Açılışa özel indirimlerle satışa çıkan ürünlerde en yoğun ilgi LED TV’ler ve dizüstü bilgisayarlarda görüldü.
Forum Aydın Alışveriş Merkezi’ndeki 3 bin metrekarelik bir alanda bulunan Media Markt Aydın mağazası, 50.000 çeşit dünya markası ürünü Aydınlı teknoloji severlerle buluşturdu.
Yüzlerce ürünü kapsayan Media Markt indirimleri ile Aydınlılar, klimadan, televizyona, cep telefonundan buzdolabına pek çok ürünü uygun fiyata alma fırsatı buldu.
İlk 7 ayda 7 mağaza hedefi tuttu
Açılışta bir konuşma yapan Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Marcus Tengler, “2013 yılını İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra özellikle Anadolu’da büyüme yılı ilan ettik. Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde, 29’ncu mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Aydın mağazası ile birlikte 2013’ün ilk 7 ayında 7 mağaza açmış olduk. Ankara, Gaziantep ve Şanlıurfa mağazalarımızı da bu yıl içinde açacağız. 2013 yılını 32 mağaza ile kapatmayı hedefliyoruz” dedi.
Media Markt mağazasının açılışını Media-Saturn Türkiye CEO’su Bülent Gürcan, Media- Saturn Finanstan Sorumlu Genel Müdür (CFO) Korhan Öz, Media-Saturn Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür (COO) Marcus Tengler, Media-Saturn Satınalmadan Sorumlu Genel Müdür Aziz Süzer (CPO) ve Media Markt Aydın Mağaza Genel Müdürü Serhat Ilgaz gerçekleştirdi.