Doğuş Grubu ile Güney Koreli SK Group’un ortaklığında buluşan Doğuş Planet ’in e-ticaret platformu n11.com, iş ortaklarına e-ticaret eğitimi ve satışlarını artırmanın yollarını anlatmak üzere Türkiye genelinde eğitim serisi başlattı. KOBİ’lere güçlü bir e-ticaret kanalı sunarken sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve tüketicinin e-ticaret eğitimini güçlendirecek çalışmalar yapan n11.com, eğitim serisinin ilk ayağını Antalya’da gerçekleştirdi. Yılın her çeyreğinde her bölgede eğitim vermeyi planlayan n11.com, Antalya’nın ardından Ankara, İzmir, Adana ve Samsun’da devam edeceği serilerin her birinde 4’er eğitim vererek yılsonunda 5 bölgede 20 eğitimi tamamlamayı hedefliyor.

2015 yılında 3 bin satıcı eğitilecek

2015 yılının her 3 aylık döneminde Anadolu’daki iş ortaklarına destek olma hedefiyle yola çıkan n11.com, Antalya’da iş ortaklarına 2 gün içinde 3 bölüm halinde eğitimler verdi. 2 günün sonunda 150 satıcıya, e-ticaret eğitimi ve satışlarını artırmanın yolları, platform kullanımı, sipariş süreç yönetimi, mevzuatlar, reklam uygulamaları gibi konularda eğitim veren n11.com, 2015 yılı eğitim serilerinin sonunda ise yaklaşık 3 bin iş ortağı satıcıyla buluşmayı hedefliyor.

Eğitimlerin ilk etabına Antalya’da başlayan n11.com, 2015 yılında Ankara, İzmir, Adana ve Samsun’da da eğitimlerine devam edecek.