Alışverişin uğurlu adresi n11.com, IAB  Türkiye tarafından düzenlenen MIXX Awards Türkiye Ödülleri 2014’te Arama Motoru kategorisinde ‘Altın Mixx’ ödülünün sahibi oldu.
 
MIXX Awards Türkiye Ödülleri 2014’te "Araç, Yöntem ve Teknolojiler" ile "Strateji ve Hedefler" olmak üzere iki ana bölüme ayrılarak 27 farklı kategoride Altın, Gümüş, ve Bronz Mixx ile reklam veren ve ajansları ödüllendirdi. n11.com Marka Müdürü Ömürden Sezgin “Ajansımız Clixous ile birlikte 9 ay gibi kısa bir sürede Performans odaklı reklam kampanyalarımızı en etkin şekilde kurguladık. Optimizasyon ve analizini gerçekleştirerek hedeflediğimiz yüksek dönüşüm oranı ve ROI rakamlarına ulaştık. Giderek gelişen şekilde çalışmalarımız devam edecek.” sözlerini dile getirdi. 
 
Kuruluşundan bu yana geçen 9 aylık zaman zarfında, güçlü bir e-ticaret kanalı sunarak hızlı ve istikrarlı bir büyüme gerçekleştiren n11.com, sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve tüketicinin e-ticarete dair algısını değiştirecek çalışmalarıyla kazandığı ödüllere bir yenisini daha eklemiş oldu.