12 binden fazla çalışanı ve dünya genelindeki 150 bölge ofisi ile hizmet veren veri depolama ve yönetimi alanında dünyanın lider şirketlerinden NetApp, 10 yıl boyunca Türkiye'de irtibat bürosu olarak faaliyet gösterirken, Temmuz 2013'te imzalanan protokol ile şirketleşti. Bundan böyle şirket, NetApp Teknoloji Ltd. Şti. olarak İstanbul Levent ve Ankara Söğütözü’ndeki ofislerinde müşterileri ve iş ortakları ile daha güçlü bağlar kurarak daha kapsamlı hizmetler ile aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürecek.
Bu süreç sonunda NetApp'ın çalışma modelinde herhangi bir değişiklik olmadığını, kanal ekosistemine destek vermek amacıyla NetApp Türkiye ekibinin satış ve satış sonrası profesyonel kadrosu ile hem son kullancıya hem de iş ortaklarına destek vermeye devam edeceğini dile getiren NetApp Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı, şirketleşme adımı ile ilgili olarak şunları söylüyor:

"NetApp, Türkiye’ye olan yatırımını büyütmeye devam ediyor ve pazardaki yerini her yıl daha fazla güçlendiriyor. Şirketimizin Temmuz itibarıyla NetApp Teknoloji olarak faaliyetlerine devam etmesini, NetApp'ın Türkiye’deki istikrarlı büyümesinin en belirgin göstergesi olarak değerlendirebiliriz. Yeni dönemde telekomünikasyondan finansa, kamu sektöründen otomotiv, perakende ve üretim sektörlerine kadar çok geniş bir yelpazede faaliyet gösteren müşterilerimize, veri depolama ve yönetimini yeniden şekillendirecek çevik BT altyapıları sunmaya devam edeceğiz."
Dünya çapında en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında yer alan ve Fortune 1000, S&P 500, NASDAQ 100’ün bir parçası olan NetApp, sunduğu donanım ve yazılım özellikleri ile veri depolama, veri yönetimi, veri yedekleme, iş sürekliliği, felaket kurtarma, arşiv ve güvenlik çözümleri konusunda uzmanlaşıyor. Sektörün önde gelen firmaları ile stratejik işbirlikleri yapan NetApp, yüksek performans, yönetim kolaylığı ve düşük toplam sahip olma maliyeti ile müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu hizmetlerini, işletmelerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak şekilde tasarlıyor.
Great Place to Work® Enstitüsü tarafından düzenlenen ve en geniş kapsamlı işyeri kültürü araştırması olma özelliğini taşıyan "Dünyanın En İyi Çok Uluslu İşverenleri" listesinde üç yıl boyunca art arda yer alan NetApp, Fortune Dergisi’nin her yıl düzenli olarak yayınladığı “Çalışmak için En İyi 100 Şirket” listesinde de 2013 yılında altıncı sıraya oturdu.