Türkiye bilişim sektöründe referans kabul edilen ve Interpromedya’nın bu yıl 15’inci kez düzenlediği “Türkiye'nin En Büyük 500 Bilişim Şirketi” araştırması sonuçlandı. Penta cirosu ile; ilk 500 Bilişim Şirketi sıralamasında 13. sırada yer aldı ve iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü. Penta Genel Müdürü Mürsel Özçelik’in katıldığı törende Penta, ‘Tüketim malzemeleri’ kategorisinde bu yıl bünyesine kattığı Ekip Elektronik ile birinci, ‘Bilgi Teknolojileri’ kategorisinde ise üçüncü oldu.



Mürsel Özçelik, Bilişim 500 ile ilgili yaptığı değerlendirmede, dağıtım sektöründe başarıya giden yolun yenilikçi olmaktan geçtiğini ifade etti. Değişime direnmek yerine yeni büyüme fırsatlarını değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Özçelik sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye’de dağıtım sektörüne yön veren bir şirket olarak, iki ödüle birden layık görüldüğümüz için gurur duydum. Ürün ve hizmetlerin en iyisine, yüksek hızla ve güvenle ulaşmak, her geçen gün daha yaşamsal bir gereklilik… Penta, bu yüzden teknolojik çözümlerin dağıtımını, dolaşımını, ulaşımını her zaman hızlı ve kusursuz gerçekleştirmeyi hedefliyor." dedi.