Nisan ayının başlarında 0.18.0 güncellemesinin betasında bazı bilgiler ortaya çıkmış ve Miramar 2.0 haritasının yer aldığı görülmüştü. Bunların yanında güncelleme yayımlanmadan önce oyuna gelecek yeni özellikler ile ilgili bazı tahminler bulunuyor, gelin onların ne olduğuna bir bakalım.

PUBG Mobile bazı noktalarda özellikle, hilecilerin sayısının çok yüksek olmasıyla, eleştiri oklarından kurtulamıyor. Bu sebeple kullanıcı kaybetse de oyun hala en popüler ve en çok kullanıcıya sahip mobil oyun ünvanını koruyor. Yeni bazı özellikler kazanacak oyunun 0.18.0 güncellemesi ile beklenen bazı şeyler var, bunlar arasında Safety Scramble modu ve Jungle Adventure Guide modu yer alıyor.

Geçenlerde PUBG Mobile Kutup Modu ile tanışan kullanıcılar farklı oyun modlarıyla oynamayı seviyor. Oyunun heyecanını yükseltmeyi ve taze kalmasını sağlayan oyun modlarına yeni güncelleme ile farklı modların katılması bekleniyor.

Yayımlanacak haritalarda da bazı değişiklikler olacak. Erangel 2.0‘ın kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı söylenmişti ancak bunun yerine Miramar 2.0‘ı yayınlamaya karar verildiği aktarılıyor. Miramar haritasının ikinci versiyonunda bizleri farklı yarış modları ve farklı rampalar karşılayacak. Haritada genel anlamda görsel değişikliklerin yaşanması bekleniyor.

Yeni güncelleme ile beklentiler karşılanacak mı?
PUBG’nin PC versiyonunda sunulan Bluehole moduna benzer bir mod yeni güncelleme ile sunulacak gibi duruyor.

PUBG Mobile 0.18.0‘ın ayrıca yeni bir sonuç ekranı, yeni başarıların eklenmesi ve oyun içi ayarlarda değişikliklere kavuşması bekleniyor. Eğitim modunda da değişiklikler bekleniyor ve en son güncellemede Cheer Park adlı yeni bir sosyal işlev kazanması beklentiler arasında yer alıyor.

Bunun dışında silahlar tarafında bir Winchester 94 bekleniyorken, P90 SMG silahının da geleceği söyleniyor. Söz konusu silaha CS:GO gibi oyunlardan aşina olanlar, silahın hızlı ateşleme gücünü biliyordur. En son gelen oyun modu ile tir tir titreyen oyuncular şimdi de bu yeni güncellemeyle bilikte kum fırtınalarına esir olacak gibi duruyor.