Tüm zamanların en popüler battle royale oyunlarından biri olan PUBG Mobile‘ın yeni oyunu, bu yıl Şubat ayında duyuruldu. O zamandan beri Google Play Store‘da ön kayıtlar için erişilebilir durumdaydı.

New State 10 milyon ön kayıt ile tarihe geçti
PUBG Mobile, mobil platformlarda battle royale oyunları için yeni bir çağ başlattı. Çıkışından bu yana, üç yıl içinde küresel olarak büyük bir hayran kitlesi topladı. Şubat ayında geliştiriciler, PUBG’nin devamı niteliğinde oyuna ilk bakışlarını paylaştılar. Oyun bu zamana kadar Google Play’deki 10 milyon ön kayıt sınırını aştı. Geliştiriciler rekor haberini, oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. İşte o paylaşım:

PUBG: New State 2051 yılını konu alıyor. Standart battle royale oyunlarının mekaniklerine sahip oyunda modern silahlar ve modern araçlar dikkat çekiyor. Şubat ayında yayınlanan fragman oyunla ilgili pek çok ayrıntıyı gözler önüne sermişti. İşte henüz izlemeyenler için yapımın tanıtım videosu:

Şimdilik PUBG New State için bir çıkış tarihi verilmiş değil. Ancak geliştiriciler bu yılın ilerleyen aylarında beklenen oyunu yayınlanacağını belirtiyor. Oyun şimdilik yalnızca Play Store’da ön kayıta açılmış durumda. iOS için de şirket ön kayıtları açacağını söylese de henüz bunu gerçekleştirmedi.

Peki ya sizin yeni PUBG oyunundan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

PUBG Mobile'dan büyük başarı: Her şeye rağmen popüler