Samsung rakip akıllı telefon markaları ile kışkırtıcı bir şekilde mücadele ediyor. Daha önce de benzer girişimlerde bulunan şirket, şimdi iki yeni reklam yayınlayarak Apple‘ı karşısına aldı.

Samsung Galaxy S21 Ultra modelini ön plana çıkarmak isteyen şirket, gözüne Apple’ın iPhone 12 Pro Max modelini kestirdi. Yayınlanan reklam filmlerinde iki cihazın kamera özellikleri birbirleriyle karşılaştırıldı.

İlk reklam filminde Space Zoom özelliğini vurgulayan Samsung, üst tarafta Galaxy S21 Ultra 5G, alt taraftaysa iPhone 12 Pro Max’i gösterdi. Her iki telefon da aya doğrultulurken; Samsung’un telefonunun daha uzak noktalara ulaşabildiği gözler önüne seriliyor. Şirket iPhone’un 12x zoom yapma özelliğine karşı kendi 100x dijital zoom deneyimini ortaya koyuyor.

İkinci reklam filminde ise Samsung yine aynı telefonları bu defa farklı kriterleri ile karşılaştırıyor. Cheddar peynirli bir sandviç fotoğrafını iki cihazda ayrı ayrı gösteren şirket, iPhone’un 12 Megapiksel kamerasına nazaran S21 Ultra’nın 108 Megapiksel ana kamerasıyla aradaki kalite farkını sergiliyor.

Samsung’un dikkat çeken reklam filmleri sosyal medya gündemine oturdu.

Almanya’da Google hakkında soruşturma açıldı

 

Yeni iPhone 13 Pro'nun en net görüntüsü sızdı

 

Dünyanın en çok satan telefon markaları sıralaması