Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünyanın önde gelen şirketlerinden Samsung Electronics’in geliştirdiği Space Max ve Twin Cooling Plus teknolojileri sayesinde Samsung buzdolapları daha geniş hacim ve uzun süre tazelik garantisi sunuyor.
 
Samsung Space Max teknolojisi ile aynı ölçülerde daha geniş iç hacim
 
Özel olarak geliştirilen Space Max teknolojisi sayesinde buzdolabının dış boyutları sabit tutularak iç hacim maksimum genişliğe çıkartılıyor. En yüksek teknolojiyle geliştirilen özel ve ince malzeme sayesinde buzdolabının dış ölçüleri değişmezken, duvarları 45mm’den 30mm’ye inceltiliyor. Space Max teknolojisi ile genişleyen iç hacmiyle Samsung buzdolapları, kalabalık ailelerin kurtarıcısı oluyor. Bu sayede, yemekler önceden hazırlanıp geniş ve derin raflara kolayca yerleştiriliyor.
İnce yan duvarlar aynı boyuttaki buzdolaplarına göre daha geniş bir iç hacim sağlıyor. Elde edilen bu daha geniş iç alan sayesinde ister doğum günü pastası, ister yılbaşı hindisi buzdolabına rahatlıkla sığabiliyor.
 
Twin Cooling Plus sayesinde daha uzun süre tazelik
 
Samsung’un Twin Cooling Plus teknolojisine sahip buzdolaplarında bulunan birbirinden bağımsız çalışan çift fan, buzdolabının her rafında ihtiyaç duyulan en uygun nem seviyesini sağlıyor. Samsung tarafından geliştirilen bu teknoloji sayesinde, meyve ve sebzelerin içindeki nem %70’e kadar muhafaza edilerek, kokuların birbirine karışması engelleniyor.