Samsung uzun süreli pil ömrüyle öne çıkan tablet ürünü Galaxy Note Pro 12.2 için İstanbul'un popüler restoranlarından Huqqa'da gerçekleştirdiği kampanya ile Arvak tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen A Awards Açıkhava Ödüllerinde iki adet Başarı Belgesi aldı.

Dünya teknoloji lideri Samsung, bir kere şarj edildiğinde üç aya kadar bekleme süresine sahip olan ve internet ağırlıklı çalışma performansıyla bataryası 13 saate kadar dayanan tablet ürünü Galaxy Note Pro 12.2'nin fark yaratan çarpıcı özelliğini vurgulamak üzere gerçekleştirdiği proje ile A Awards Açıkhava Ödüllerinde Başarı Belgesi aldı. Samsung, proje kapsamında Huqqa'da bulunan tüm priz bölgelerine, Galaxy Note Pro 12.2'nin yüksek performanslı pilömrünü vurgulayan uygulamalar yerleştirerek tüketicilerin dikkatini ürünün uzun pil ömrüne çekti.

Android tablette global pazar lideri Samsung'un, devasa büyüklüğüyle laptop konforu sunan tableti Galaxy Note Pro 12.2, tüm dünyada tablet kullanıcılarının en büyük sıkıntısı olan pil sorununa çözüm getirerek  özellikle internet üzerinden iş yapan ve sıkça video görüntüleyen kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor.