Teknoloji firmalarının boy göstereceği CES 2015 fuarı yaklaşıyor. Fuar yaklaştıkça şirketlerin yeni modelleri hakkında sızıntılarda hız kazanıyor. En son sızıntıya göre Samsung Galaxy S6 modeli CES 2015 fuarında kapalı bir oturumda tanıtılacak.
 
Sağlam kaynaklara sahip olması ile bilinen Sammobile, Galaxy S6 modelinin CES 2015 fuarında kapalı bir oturumda sadece belirli ortaklara tanıtılacağını iddia ediyor. Bu bakımdan Galaxy S6 için biraz daha beklemek durumunda kalacağız.
 
Tanıtımda hangi versiyonun masaya konacağı bilinmiyor. Zira Samsung'un standart versiyona ek olarak bir de kenarları kavisli ekran barındıran bir versiyon daha hazırladığı gündeme gelmişti. Eğer iddialar doğruysa bu tanıtımdan bazı bilgilerin sızdırılması muhtemel.
 
Birden fazla prototip benchmark skorlarına yansıdığı için donanım konusunda net bilgiler elimizde yok. Ancak ağırlıklı olarak 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 3GB RAM, Exynos 7 Octa veya Snapdragon 805/810 yongaseti, 16MP/20MP çözünürlüğünde arka kamera şeklinde değişen özellikler olacağı tahmin ediliyor.